médiaszereplés

Mérgező akku-hulladékok és kórházi várólisták – a Flaszter vendége volt Bodnár Zsuzsa

Az Átlátszó újságírója volt a vendége múlt héten a Magyar Hang Flaszter című műsorának, amelyben Dévényi István és Grimm Balázs újságírókkal beszélgetett néhány nagyobb sajtóvisszhangot kapott eseményről. Az adásban szó esett többek között a kórházi várólistákról, a lakosság megkérdezése nélkül épülő akku-beruházásokról és Tiborcz István budai elitklubjáról is.

Havonta egyszer négyoldalas mellékletben jelennek meg a Magyar Hang hetilap hasábjain az Átlátszó által feltárt legfontosabb ügyek. A lap ennek kapcsán hívta meg kollégánkat, Bodnár Zsuzsát a Flaszter című műsor múlt pénteki adásába.

A Magyar Hang legutóbbi Átlátszó-mellékletében a legnépszerűbb augusztusi cikkeinkből válogattunk. Írtunk a hosszú kórházi várólisták elől a magánegészségügybe menekülő betegekről, a szociális otthonok lakóit kínzó ágyi poloskákról, a gyanús győri tenderek miatt az Integritás Hatóság által elrendelt nyomozásról és az Abasáron illegálisan tárolt akku-hulladék miatt kiszabott bírságról, valamint a félbeszakított és letiltott Portik-interjúról is. 

 

 

A Flaszter múlt pénteki adásában szó esett többek között a mérgező akkumulátor-gyárakról, a Magyar Államvasutak és a Lázár János közti csörtéről, valamint a Tiborcz Istvánhoz köthető új budai elitklubról is. A közel egyórás adás itt visszanézhető:

 

Megosztás