Bezárás

Ajándékozz karácsonyra Átlátszó 2020 “no waste” előfizetést!

Az újságírók feladata a hatalom ellenőrzése. Szerintünk. A magyar kormány ezt máshogy gondolja, és ezt hangoztatja is. Az Átlátszó 2011 óta dolgozik azért, hogy átláthatóbb és szabadabb legyen Magyarország, és ne csak a kormányzati propagandagépezetből tájékozódhass. Most itt a lehetőség, hogy úgy támogasd a munkánkat, hogy ezzel valakinek karácsonyi ajándékot is adsz – és az ajándékodnak csak haszna van, még a környezetet sem terheli felesleges kacatokkal.

A tartalmaink ingyen elérhetőek és szabadon felhasználhatóak, de az Átlátszó csak rád számíthat. Arra, hogy magadénak érzed a kezdeményezésünket, hogy fontosnak tartod, amit csinálunk, és mindezt ki is fejezed azzal, hogy lájkolsz bennünket, megosztod a cikkeinket – és ha lehetőséged van rá, egyszeri adománnyal vagy havi előfizetéssel is támogatod a munkánkat. Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Mi a teendőd, ha elő akarsz fizetni 2020-ra?

1. Kattints ide, és fizess be legalább 12 ezer forintot a bankkártyáddal az adjukossze.hu oldalán.

2. Ha inkább utalni szeretnél, akkor az atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft. 12011265-01424900-00100007 bankszámlaszámára címezd az előfizetésedet.

3. A közlemény (megjegyzés) rovatba írd azt: “2020

4. Írj egy e-mailt a karacsony@atlatszo.hu címre, és add meg, kinek a nevét írjuk rá az Átlátszó 2020 támogatói oklevélre, amelyet pdf-ben küldünk meg neked, és ha szeretnéd, kinyomtathatod.

5. Ha mégsem csak”no waste” ajándékot szeretnél, és legalább 18 ezer forintot utalsz, akkor egy pólót is adunk ajándékba. Itt elérhetőek a minták, sőt, limitált számban van “Régen minden jobb volt” póló is. A részleteket e-mailben egyeztetjük majd veled.

A tavalyi év végére előfizetőink adományaikkal és SZJA 1% felajánlásaikkal az Átlátszó éves költségvetésének nagyjából a felét állták. Előfizetőnek számít minden olyan támogatónk, aki legalább ezer forintot utal havi rendszerességgel, vagy egy naptári évben legalább 12 ezer forinttal támogatja a munkánkat.

Az összes támogatási lehetőségről itt tájékozódhatsz részletesebben. Pénzügyi beszámolóink, közhasznúsági jelentéseink itt elérhetőek. Szeretnéd tudni, mire költjük a támogatásokat? Iratkozz fel támogatói hírlevelünkre!