Bezárás

Régen minden jobb volt – ajándékozz karácsonyra 2019-es Átlátszó-előfizetést!

Már megint itt van a karácsony. Az Átlátszó 2011 óta dolgozik azért, hogy átláthatóbb és szabadabb legyen Magyarország, és ne csak a kormányzati propagandagépezetből tájékozódhass. Most itt a lehetőség, hogy úgy támogasd a munkánkat, hogy ezzel karácsonyi ajándékra is szert teszel. Ha egyben előfizetsz az egész jövő évre, akkor az általad megadott névre szóló, 2019-es Átlátszó támogatói kártyát, és egy “Régen minden jobb volt” gymbag-et (tornazsákot) küldünk.

Ha 12 ezer forinttal támogatsz bennünket, akkor egy Régen minden jobb volt gymbag-et (tornazsákot) és egy általad megadott névre szóló, 2019-es Átlátszó támogatói kártyát küldünk. Ha legalább 18 ezer forinttal támogatsz bennünket, akkor egy pólót is adunk pluszban ajándékba.

A tartalmaink ingyen elérhetőek és szabadon felhasználhatóak, de az Átlátszó csak rád számíthat. Arra, hogy magadénak érzed a kezdeményezésünket, hogy fontosnak tartod, amit csinálunk, és mindezt ki is fejezed azzal, hogy lájkolsz bennünket, megosztod a cikkeinket – és ha lehetőséged van rá, egyszeri adománnyal vagy havi előfizetéssel is támogatod a munkánkat. Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Mi a teendőd, ha elő akarsz fizetni 2019-re?

1. Kattints ide, és fizess be legalább 12 ezer forintot a bankkártyáddal az adjukossze.hu oldalán.

2. Ha inkább utalni szeretnél, akkor az atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft. 12011265-01424900-00100007 bankszámlaszámára címezd az előfizetésedet.

3. A közlemény (megjegyzés) rovatba írd azt: “2019

4. Írj egy e-mailt a karacsony@atlatszo.hu címre, és add meg, kinek a nevét írjuk rá és hova postázzuk a 2019-es Átlátszó támogatói kártyát és a “Régen minden jobb volt” gymbag-et (tornazsákot).

5. Ajándékba is adhatod a kártyát, akkor a megajándékozott nevét írjuk majd a kártyára.

6. Ha legalább 18 ezer forintot utalsz, akkor a támogatói kártya és a gymbag mellé küldünk egy pólót is. Itt elérhetőek a minták, sőt, limitált számban van “Régen minden jobb volt” póló is. A részleteket e-mailben egyeztetjük majd veled.

Ne hagyd az utolsó pillanatra az ajándék beszerzést, ha nálunk már most megteheted, és még a szabad sajtót is támogatod vele.

A tavalyi év végére 3710 előfizetőnk lett, akik adományaikkal és SZJA 1% felajánlásaikkal az Átlátszó éves költségvetésének nagyjából a felét állták. Előfizetőnek számít minden olyan támogatónk, aki legalább ezer forintot utal havi rendszerességgel, vagy egy naptári évben legalább 12 ezer forinttal támogatja a munkánkat.

Az összes támogatási lehetőségről itt tájékozódhatsz részletesebben. Pénzügyi beszámolóink, közhasznúsági jelentéseink itt elérhetőek. Szeretnéd tudni, mire költjük a támogatásokat? Iratkozz fel támogatói hírlevelünkre!