Bezárás

Szabad sajtó, szabad olvasók – Fizess elő az Átlátszóra a 2018-as évre!

level_800

Már megint egy új év kezdődik. Az Átlátszó több mint hat éve dolgozik azon, hogy átláthatóbb és szabadabb legyen Magyarország, és a polgárok független és kritikus sajtóból is tájékozódhassanak a propagandagépezet mellett. Most itt a lehetőség, hogy úgy támogasd a munkánkat, hogy ezzel ajándékra is szert teszel. Ha előfizetsz az egész évre, akkor az általad megadott névre szóló, 2018-as Átlátszó támogatói kártyát küldünk neked. 

Ha 12 ezer forinttal támogatsz bennünket, akkor 2018-as Átlátszó támogatói kártyát és egy kis meglepetést küldünk. Ha legalább 16 ezer forinttal támogatsz bennünket, akkor a 2018-as Átlátszó támogatói kártya mellé egy Átlátszós pólót vagy vászontáskát is választhatsz – és a meglepetés ebben az esetben sem marad el.

 Mi a teendőd?

1. Kattints ide, és fizess be legalább 12 ezer forintot a bankkártyáddal az adjukossze.hu oldalán.

2. Ha inkább utalni szeretnél, akkor az atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft. 12011265-01424900-00100007 bankszámlaszámára címezd az előfizetésedet.

3. A közlemény (megjegyzés) rovatba írd azt: “2018

4. Írj egy e-mailt a karacsony@atlatszo.hu címre, és add meg, kinek a nevét írjuk rá és hova postázzuk a 2018-as Átlátszó támogatói kártyát.

5. Ajándékba is adhatod a kártyát, akkor a megajándékozott nevét írjuk majd a kártyára.

TamogatoiKartya2018_preview

Ha legalább 16 ezer forintot utalsz, akkor a támogatói kártya mellé küldünk egy “Nem fogjuk be” Átlátszó-pólót vagy vászontáskát is. Azt is írd meg nekünk, hogy milyen méretűt, és női vagy férfi fazont szeretnél. Ha a korábbi mintákból választanál, arra is van mód, itt elérhetőek a minták.

Majmos_polo_latvany-kicsi

Ha nem szeretnél támogatói kártyát vagy ajándékot kapni, de szívesen lennél havi előfizetőnk, akkor ide kattints, és állíts be egy rendszeres támogatást, például havi ezer forintot. Az összes támogatási lehetőségről itt olvashatsz.

2017 végére 3710 előfizetőnk lett, akik – az előző évekhez hasonlóan – támogatásukkal az Átlátszó éves költségvetésének több mint a felét állták.

A célunk azonban az, hogy az alapműködésünk teljes egészében közösségi finanszírozásúvá váljon. Ehhez ennek a duplájára volna szükségünk.

Előfizetőnek számít minden olyan támogatónk, aki legalább 1000 Ft-ot utal havi rendszerességgel vagy egy naptári évben legalább 12 ezer forinttal támogatja a munkánkat.

 

Szabad sajtó, szabad olvasók – ajándékozz karácsonyra 2018-as Átlátszó-előfizetést! from atlatszo.hu on Vimeo.

 

Támogatás banki átutalással

Támogatásokat az atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft. fogad a Raiffeisen Bank 12011265-01424900-00100007 bankszámlaszámán.

Támogatás bankkártyával az adjukossze.hu-n keresztül

Kattints ide, ha bankkártyával szeretnél bennünket támogatni.

Támogatás a PayPalon keresztül

A PayPalon keresztül is lehetőséged van egyszeri tetszőleges összegű, vagy havi rendszeres támogatást nyújtani.

PayPal: info@atlatszo.hu

Havi 5000 forintos támogatáshoz kattints ide.

Havi 2000 forintos támogatáshoz kattints ide.

Havi 1000 forintos támogatáshoz kattints ide.

Egyszeri, tetszőleges összegű támogatáshoz kattints ide.

Támogatás 1% felajánlásával

Ha az 1 százalékodat az atlatszo.hu céljaira kívánod felajánlani, a személyi jövedelemadó bevallásodban Átlátszónet Alapítvány adószámát tüntesd fel: 18516641-1-42 Részletek az 1% felajánlásáról

További lehetőségek

Az összes támogatási lehetőségről itt tájékozódhatsz részletesebben.

Támogatói Kártyát szeretnél? Küldj egy emailt ide.

Pénzügyi beszámolóink, közhasznúsági jelentéseink itt elérhetőek.

Szeretnéd tudni, mire költjük a támogatásokat? Iratkozz fel támogatói hírlevelünkre itt.