800x600_BUEK

 

Már megint itt van az év vége. Az Átlátszó már több mint öt éve dolgozik azon, hogy átláthatóbb és szabadabb legyen Magyarország. Most itt a lehetőség, hogy úgy támogasd a munkánkat, hogy ezzel egy ajándékra is szert teszel. Ha előfizetsz egy évre, akkor az általad megjelölt névre szóló, 2017-es Átlátszó Támogatói Kártyát küldünk neked.

Ha 12 ezer forinttal támogatsz bennünket, akkor egy 2017-es Átlátszó Támogatói Kártyát és egy kis meglepetést küldünk.

Ha legalább 16 ezer forinttal támogatsz bennünket, akkor a 2017-es Átlátszó Támogatói Kártya mellé egy Átlátszós pólót is választhatsz és a meglepetés ebben az esetben sem marad el.

 Mi a teendőm?

1. Kattints ide, és fizess be legalább 12 ezer forintot a bankkártyáddal. (Ha inkább utalni szeretnél, akkor az atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft. 12011265-01424900-00100007 bankszámlaszámára címezd az előfizetésedet.)

2. A közlemény (megjegyzés) rovatba írd azt: “Karácsony 2016

3. Írj egy e-mailt a karacsony@atlatszo.hu címre, és add meg, kinek a nevét írjuk rá és hova postázzuk a 2017-es Átlátszó Támogatói Kártyát

 

atlatszo_tamogatoi_kartya_2017_piros_feger-kicsi

 

4. Ha legalább 16 ezer forintot utaltál, akkor tied a legújabb, “Nem fogjuk be” Átlátszó-póló. Azt is írd meg nekünk, hogy milyen méretűt, és női vagy férfi fazont szeretnél. (Ha a korábbi mintákból választanál, arra is van mód, itt elérhetőek a minták.)

Majmos_polo_latvany-kicsi

Ha nem szeretnél ajándékot, de szívesen lennél havi előfizetőnk, akkor ide kattints, az összes támogatási lehetőségről itt olvashatsz.

A tartalmaink ingyen elérhetőek és szabadon felhasználhatóak, de az Átlátszó csak rád számíthat. Arra, hogy magadénak érzed a kezdeményezésünket, hogy fontosnak tartod, amit csinálunk, és mindezt ki is fejezed azzal, hogy lájkolsz bennünket, megosztod a cikkeinket – és ha lehetőséged van rá, egyszeri adománnyal vagy havi előfizetéssel is támogatod a munkánkat. Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

 


Az idei karácsony slágerajándéka a média, vegyél te is médiát karácsonyra! from atlatszo.hu on Vimeo.

 


Börtönbe került Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke from atlatszo.hu on Vimeo.