Egyéb

Ne hagyd bent az egyszázalékot: adj 1-et, mi adunk 100-at!

 

Az Átlátszó továbbra is épp olyan önálló, belemenős, vagány és mókás szeretne maradni, mint eddig Ehhez szükségünk van rád is! Kivételes üzleti lehetőséget ajánlunk. A határidő május 20. Bónusz is van.

Újból közeleg a személyi jövedelemadó-bevallások leadásának rettegett határideje, de mi szeretnénk megédesíteni a szenvedés óráit. Kivételes üzleti lehetőséget és remek szórakozást ajánlunk. Ajánld fel nekünk az SZJA 1 százalékodat (adószám: 18516641-1-42), és cserébe mi 100-at adunk a következőkből:

100 százalék önállóság: az Átlátszó arra törekszik, hogy működését minél inkább az olvasók hozzájárulásából finanszírozza. A tavalyi évben költségeink több mint 50 százalékát az olvasóink fedezték. Idén szeretnénk még ennél is jobb arányt elérni: ha te is nekünk ajánlod fel az egy százalékot, azzal nem csak pénzt, hanem legitimációt is adsz a projektnek. Költségeinkről és bevételeinkről itt olvashatsz bővebben.

100 százalék vagányság: az Átlátszó létrejötte óta mindig azokat a témákat dolgozta fel, amelyeket mások nem mertek. Mi kezdtünk először oligarchákról beszélni, mi tártuk fel elsőként a felcsúti bánság kiépülését, és még Orbán kutyáját  is mi lelepleztük le először. Uniós mutyi? Kormányzati korrupció? Kórházi szuperbaktériumok? Számíthatsz ránk, hogy ledöntjük a tabukat. A 2015-ös éves jelentésünket itt tanulmányozhatod (PDF, angol).

100 százalék belemenősség: olyan jogi csapatunk van, akik nem ijednek meg a Miniszterelnökségtől sem, és ha kell, az EU-t is beperlik. Újságíróink szembeszállnak Simicskóval, Simicskával, Semjénnel vagy L. Simonnal is, és ez még csak egy betű az ábécéből. Segíts nekünk, és ígérjük, továbbra is az első vonalban leszünk. Adatigényléses pereinkről itt olvashatsz cikkeket.

100 százalék móka: az Átlátszó sosem volt egy karót nyelt csapat. Nálunk mindig találtál valamit, amivel könnyebb volt elviselni az országot, amiben élünk. Itt van például ez a kép Habony Árpádról, és akkor nem is mondanánk többet.

 

zero2

 

És mi a bónusz?

Ajánld fel nekünk az SZJA egy százalékát – adószám: 18516641-1-42 Információkat és letölthető nyomtatványt itt találsz.

Tudasd velünk, hogy nekünk ajánlottad fel az egy százalékot az [email protected] mailcímen!

Cserébe küldünk egy Facebook borítóképet, amit kitehetsz a profilodra.

 

Adj 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99 százaléka! from atlatszo.hu on Vimeo.

 

Megosztás