Simicska Lajos: “A mi médiánk ellen fog állni, és kurvára le fogja szarni, hogy az Orbán mit akar”

simicska_GRIDfekvo

Exkluzív interjút adott az Átlátszónak Simicska Lajos, aki lapunkkal közölte elsőként, hogy ő maga lesz a HírTV elnöke, és nem érdekli, mit csinál Orbán Viktor.

Miután ma a Magyar Nemzet, a HírTV, és a Lánchíd Rádió vezetése lemondott, telefonon kerestük Simicska Lajost, aki rövidre zárta le a beszélgetést, mert

“Most öltözködöm, mert engem ma megpuccsoltak. Most be kell mennem, ki kell rúgnom mindenkit, és új ügyvezetőket kell kineveznem. Megoldom a helyzetet, semmi gond, de ne tessék haragudni, most nem érek rá interjút adni. Ezt elrendezem, aztán elmegyek szánkózni.”

Egy óra múlva ismét felhívtuk Simicskát, hogy megkérdezzük, megtalálta-e már médiabirodalmának új vezetőit?

SL: – Hát most keresem éppen, szerintem 2 órán belül végzek vele. Melyik posztra kíváncsi? HírTV, Nemzet, mit parancsol?

Á: – Mindegyikre. A Magyar Nemzet élére például….?

SL: – Hát a Magyar Nemzet élére a főszerkesztő az D.Horváth Gábor lesz. Az ügyvezető igazgatóját meg Tóth Mariannak hívják.

Á: – És a HírTV?

SL: – A HírTV elnöke én leszek személyesen. Simicska Lajosnak hívják. Mire kíváncsi még?

Á: – Holnap délelőtt adna-e esetleg egy….(videóinterjút)

SL: – Nem. Nem, mert elmegyek pihenni, tehát én most mindent elintézek, utána elmegyek szánkózni. Nyugodtan hozza le, egy jót fogok szánkózni, aztán megnézem, hogy még működik-e az egész, de nyugodjon mindenki meg, holnap is lesz lap, tévé is lesz, és minden működni fog. Ezt megígérem az egész nagyérdemű közönségnek. Van még kérdése?

Á: – Folytatni fogják a kormánykritikus hangvételt?

SL: – Most ön ezt fölveszi vagy csak jegyzetel? Fölveszi. Ne törődjön vele. Nyugodtan vegye föl, mondja meg, hogy nem is értem a kérdést. Természetesen egy független média az mindig az aktuális dolgokkal foglalkozik, bár az Orbán-kormánynak vannak olyan törekvései, hogy gyakorlatilag föl akarják számolni a független médiát, de természetesen ennek a média, a mi médiánk ellen fog állni, és kurvára le fogja szarni, hogy az Orbán mit akar. Tehát ha úgy tetszik, ha ilyen értelemben kérdezi, akkor kormánykritikus lesz, igen. Igen, mert komolyan veszi a demokráciát, én komolyan veszem a demokráciát, és komolyan veszem a média szerepét a világban, és ehhez ragaszkodom, és ehhez mint tulajdonos ragaszkodni fogok, és hogyha a menedzsment, mint akinek úgy látszik lelkiismereti problémái voltak ebben a kérdésben, mert ők ezt nem így gondolták, én ragaszkodom hozzá, hogy olyan menedzsmentek legyenek és olyan főszerkesztők legyenek, akik ezt komolyan veszik. Igen, független lesz a média, és nagyon független lesz, igen. Ehhez ragaszkodom. És még mindent megoldok ma, holnap lesz Nemzet, HírTV, minden lesz, ne aggódjanak.

 

Erdélyi Katalin

Fotó: innen.

Kapcsolódó sztorik:

A főszerkesztők vihetik a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót is?

Simicska előre menekül: új Közgép-cég alakult

Gezicés, szánkózás, kurvázás és az Orbán Viktor – Simicska interjúk már ekönyvben is!

 

Tetszett a cikk?

Ha hasznos kezdeményezésnek tartod az Átlátszót, szavazz ránk az Index on Censorship közönségszavazásán, hogy egy újabb nemzetközi díjjal öregbíthessük a hírnevünk.

Független ember vagy?

Ha lesz 4 ezer független támogatója az Átlátszónak, akkor nincs az a lázárjános, aki el tudna minket hallgattatni. Legyél egy a 4 ezerből, és változtasd meg Magyarországot! Tudnivalók itt.

Támogatás SZJA 1% felajánlásával #Azénadómból

Ha 1%-od az Átlátszó céljaira kívánod felajánlani, személyi jövedelemadó bevallásodban az Asimov Alapítvány adószámát tüntesd fel, ami a következő: 18265541-1-42 Letölthető nyilatkozat itt.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0
 • János Süveges
 • Virth Alajos

  És kinek fogod eladni a sajtó terméket? Te felfuvalkodott, uborkafára felkapaszkodott, pénzéhes, primitív hólyag? Te azokhoz húzol, aki többet juttat. Ez nem az elvekről szól, hanem a határtalan pénz éhségről. Meg a gerinctelenségről.

 • John Riddick

  Remélem kicsinàljàk egymàst!

 • Sandor Pal

  Mi meg “kurvára le fogjuk szarni” a te médiádat, móricka….. Oszt, jónapot.
  A te pénzed, te bukod…:-))!

  Két dolgot azért megjegyzek.

  1.) Súlyosan arányt tévesztettél, egérke. A kormánybuktatást az elmúlt időszakban náladnál sokkalta, de sokkalta nagyobb erők is többször megkísérelték. Még azok is belebuktak. A magyarországi stabilitáshoz ugyanis hatalmas külső erők érdekei IS fűződnek.

  2.) Szar dolog lesz újra kódisnak lenni….:-)). Amilyen könnyen jött a pénzed, olyan gyorsan semmivé is lesz. Nem is hinnéd, milyen gyorsan….:-))!

  • northwood

   Mit kellene szerinted csinálnia? Hallgatni és tűrni, ahogy az egész ország teszi? Védi az üzleteit, ahogy tudja.

   • Sandor Pal

    Ha csak az üzleteit védené, rendben is lenne.
    Az azonban nem az üzletei védelme, hogy nem akar adózni.

    • northwood

     Mindenkinek kell adóznia, nem erről van szó. A gond az, hogy állandóan és követhetetlenül változnak az adószabályok, visszamenőleg kell befizetni olyan pénzeket, amit nem láthattál, nem tervezhettél előre. Nem kívánom senkinek, hogy az állandóan szigorodó ás növekvő adók miatt ki kelljen rúgnia a családos embereit, ahogy nekem kellett tavaly. Szurkolok minden magyar embernek, hogy meg tudja tartani a munkáját.

   • Gergely Kóródy

    ő nem tehet semmiről, végülis mi akartunk olyan kormányt, ahová ő nevezi ki a miniszterek felét

  • sutka

   Azért mindenre ne vegyél mérget, Pali! És ne keverd a vágyaid a helyzettel.

   • Edit Pasztor

    ez jo 🙂

  • Sandor Vigh

   Péntek 8 Désivel?? 🙂

   Az a Vasárnap esti műsor pedig Avar, Bolgár Mészáros????

  • NERKeseru

   Teged palira vettek, koma 🙂 Toljad, amig tolhatod, csorgosipkat mar ne is vegyel 😉

 • Luke Skywalker

  Az azért elég furcsa, hogy amikor a függetlenségről kérdezték, megkérdezte, hogy felveszik -e

  • adamkoo

   Nincs ebben semmi furcsa… Ha tanultál volna újságírást akkor tudnád hogy interjút készítesz valakivel akkor azt érdemes rögzíteni hangfelvételen hogy azt hitelesen és a valóságnak megfelelően lehet csak közzé tenni. / az más kérdés hogy ehhez a riport alanynak a beleegyezése is szükséges / Az interjú alanya pedig nem hülye ..hisz médiában dolgozik .

   • Luke Skywalker

    ok

 • NERKeseru

  Lui, itt is egy vallveregetes, es tudod merre mennyi az annyi 🙂

 • Brumeszkosz

  Lajos!!! Félned rüheltől kell!!! Hazaruccan svájcból és ugy feljelent,hogy belepusztulsz!!! Hogy gondolod te legecizni a szegény apucit aki tényleg geci. Most rossz emberbe kötöttél bele a pót petivel becsületsértés,jó hírnév stb…

  Remélem megölitek egymást!!!

 • Leslie Mokus

  Ő lesz a Hír.Tv. elnöke, szerkesztői, technikai munkatársai és az összes nézője…

 • Péter Sáfár

  szerintetek simi kapna vízumot?

 • honnan volt meg simicska telefonszáma?

  http://kkbk.blog.hu/2015/02/08/napi_simicska

 • nonemart

  Gyenguska ! A birodalom agyaglábakon áll, és semmi néven nevezendő ellenállásra nem képes az orbánizmus ellen. Mert abba gyökeredzik ! ÉS abba is hullajtja gyümölcseit. Mást nemigen érdekel, nincs fix pont a Fideszen kívül.

 • Endrődi László

  Hajrá Simlicska!