Egyéb

Ezt vetítette Orbán a brókerbotrányról, amikor elfelejtett szólni a keményen dolgozó kisembereknek

“De hol van az emberek pénze?” “Ha én irányíthatnám az igazságszolgáltatást, már mind börtönben lenne” – méltatlankodott a miniszterelnök március 6-án a Kossuth Rádió 180 percében a brókerbotrányról, elmélkedett kicsit a miniszterelnöki felelősségről, majd hozzátette, hogy “sürgősen körül kell nézni az összes brókercégnél, mert ha egy helyen előfordulhatott, akkor előfordulhatott a többinél is”. Arról azonban sajnos elfelejtette azon a reggelen értesíteni a keményen dolgozó kisembereket, hogy ő akkor már – mint, ahogyan ezt ma beismerte – minden valószínűség szerint alaposan körülnézett az összes brókercégnél, kiadta az ukázt a kormányülésen, hogy a minisztériumok vonják ki a pénzüket. A Külügyminisztérium ekkor már döntött arról, hogy a Quaestorból kiveszik az ott tartott befektetéseiket, és a fél Fidesz számára világos volt, hogy veszélyben van ott az emberek pénze. Önleleplező felvétel!

 

Független ember vagy?

Ha lesz 4 ezer független támogatója az Átlátszónak, akkor nincs az a lázárjános, aki el tudna minket hallgattatni. Legyél egy a 4 ezerből, és változtasd meg Magyarországot! Tudnivalók itt.

Támogatás SZJA 1% felajánlásával #Azénadómból

Ha 1%-od az Átlátszó céljaira kívánod felajánlani, személyi jövedelemadó bevallásodban az Asimov Alapítvány adószámát tüntesd fel, ami a következő: 18265541-1-42 Letölthető nyilatkozat itt.

Megosztás