Egyéb

Drónfelvétel a felcsúti Mészáros-ranchről

A levegőből is jól látszik, rövid idő alatt mekkora utat tett meg a gázszerelőből lett milliárdos, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. Exkluzív videó az Átlátszón a Good Drones Lab jóvoltából a felcsúti Mészáros-uradalomról.

Hosszú ideje dolgozunk azon, hogy fényt derítsünk az újabb és újabb furcsaságokra Orbán Viktor miniszterelnök szülőfaluja, Felcsút körül. Írtunk már Mészáros Lőrinc és Lévai Anikó földjeiről, a 600 millió forint EU-s pályázati pénzből megépíteni szándékozott kisvasútról, és a vasútállomás mellé tervezett csónakázótóról is.

Mészáros Lőrinc üstökösként tündököl

Új földesúr Göbölpusztán: “Itt minden Mészáros Lőrincé”

Talpalatnyi föld III.: Lévai Anikó tulajdonostársa nyerte a legtöbbet Felcsúton

“Szarok rá hogy más mit mond” – Mészáros Lőrinc vs Ferenczi Krisztina, videóinterjú

Kétszázmilliós megbízás Mészáros Lőrinc cégének a PFLA-hoz csatolt Alcsúti Arborétumban

Íme Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozata

Mészáros Lőrinc első cége nem volt sikeres

Felcsútról és környékéről most egy kisfilmen dolgozunk, melynek első trailereként közzétettük az íróasztalnál és hivatalokban dokumentumhegyek között, valamint a faluban és környékén, majd számítógépes vizualizációval töltött sok-sok munkaóra eredményének egy apró részletét: egy drónfelvételt Mészáros Lőrinc felcsúti uradalmáról.

Exkluzív videó az Átlátszón, a drónfelvételeket a Good Drones Lab készítette.

Ha szeretnéd hogy még sok ilyen cikket és videót csináljunk, támogasd az Átlátszó munkáját!

Támogatás előfizetéssel

Ha lesz 4 ezer független támogatója az Átlátszónak, akkor nincs az a lázárjános, aki el tudna minket hallgattatni. Havonta csak egy ezres, legyél egy a 4 ezerből, és változtasd meg Magyarországot! Tudnivalók itt.

Támogatás SZJA 1% felajánlásával

Ha 1%-od az Átlátszó céljaira kívánod felajánlani, személyi jövedelemadó bevallásodban az Asimov Alapítvány adószámát tüntesd fel, ami a következő: 18265541-1-42 Letölthető nyilatkozat itt.

Megosztás