“Szarok rá hogy más mit mond” – Mészáros Lőrinc vs Ferenczi Krisztina, videóinterjú

3

– Szarok rá, szarok rá, hogy más mit mond, engem az érdekel, hogy itt mit mondanak rólam, mert higgye el, én vagyok annyira önérzetes, meg én alföldi származású vagyok… De akár a faluban is bárkit megkérdezhet, hogy mit mond a Mészáros Lőrincről, mert ilyet soha nem mondanának, amit az Ángyán mond, meg a Szabó Rebeka, nem tudom, hogy hívják őket ott fönt a Parlamentben – mondta Mészáros Lőrinc az atlatszo.hu-nak adott fél órás interjúban, amit videóban alább teljes egészében is közlünk.

Felcsút polgármesterét, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnökét, a Mészáros és Mészáros Kft. tulajdonosát, az e cég tulajdonában álló, tavaly februárban alapított Búzalakász 66 Felcsút Kft. ügyvezetőjét, az egyszemélyes Mészáros Autó Javító Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét arról kérdeztük, mi a titka? 

Mi a titka, hogy családtagjai és a Búzakalász Kft. a dobogó második helyén végeztek a Nemzeti Földalapkezelő legnagyobb botrányt kiváltó Fejér megyei állami földbérletekre meghirdetett pályázatán – első helyen az egykori Csákvári Állami Gazdasághoz köthető személyek, harmadik helyen az első Orbán-kormány által privatizált 12 állami gazdaság egyikének, a Herceghalmi Kísérleti Gazdaságnak akkor helyzetbe hozott egyik tulajdonosa, Flier János végzett családtagjaival.

– Nekünk ez a lelkünk, vidéki embereknek a föld és higgye el nem azoknak a lelke, akik ott a flaszteren fönt Budapesten azt mondják, hogy ezek milyenek ezek a szemét vidéki parasztok, mert nincs azért mindenbe, sőt semmiben azt hiszem nincs igazuk. Mert nézze egy pályázat és én önt régóta ismerem, írt már egy két kedves – ezt nem pozitív előtejjel mondom – cikket még az előző kormányzás alatt, de egyet mondok önnek, hogy tulajdonképpen egy pályázaton, aminek ugye egy győztese van, mert egy pályázati rendszernek, akármit teszünk, sajnos egy nyertese van. Most ha a Pista nyert volna vagy a Józsi, akkor ő is szemét lett volna? Vagy csak én vagyok azért szemét, mert én a Mészáros Lőrinc vagyok, aki életében nem privatizált semmit, nem nyert semmiféle pályázatot, mindent a saját erejéből teremtett meg, az a több száz alkalmazott, aki nálam dolgozik, kérdezzen meg bárkit, hogy mit mond a Mészáros Lőrincről.

F.K.: Honnan való?

M.L.­­­­­: Karcagi származású vagyok, higgye el nekem, hogy én bármikor így, ilyen gerinccel kimegyek, bármelyik faluba itt a környéken, és bármelyik gazda elé oda állok.

M.L.: Az a helyzet tudja, hogy egyedül pályáztam az összes alcsútdobozi földre, tehát nehéz lett volna nem nekem nyerni, én úgy gondolom.

F.K.: Igen, tényleg egyedül?

M.L.: Igen, képzelje.

F.K.: És ezt honnan tudja?

M.L.: Hát kikértem, hát nem titkos az, hogy hányan pályáznak az nem titkos, az hogy kik azt nem tudom, de azt, hogy mi egyedüliként pályáztunk az alcsúti földekre. Úgy nehéz lett volna azért másnak megnyerni.

F.K.: Hatvanpusztán fönt azt a volt lovas telepet kitől bérlik?

M.L.: A CZG Kft.-től bérlem.

F.K.: Az nem állami vagy önkormányzati tulajdon?

M.L.: Nem, nem, nem.

Alcsút és Bicske között terjeszkedik az Orbán-uradalom

A miniszterelnök édesapja, Orbán Győző ingatlanforgalmazásra szakosodott cége, a CZG Ingatlanforgalmazó Kft. tulajdonában áll tavaly július óta az Alcsútdoboz Hatvan pusztai majorság, ami egykor József főherceg majorsága volt és amit saját állítása szerint jelenleg a felcsúti polgármester, az Orbán-család bizalmi embere, Mészáros Lőrinc bérel. A 13 hektáros műemléki területet azok az állami földek veszik körül, amiket Mészáros cége, a Búzakalász 66 Kft. a közelmúltban nyert el 20 éves bérletre, fölötte Lévai Anikó szántói fekszenek – derül ki az atlatszo.hu által aktuális földhivatali adatok felhasználásával összeállított térképből. Tovább a teljes cikkhez.

F.K.: És mi épül ott?

M.L.: Nem épül semmi szerintem, az műemlék épület és ott van némi helyreállítási kényszer, hát én gépeket tárolok ott meg eszközöket, mert azért több cégem van, közel 250 alkalmazottam van, úgyhogy azért a környéken csak adok feladatot az embereknek.

F.K.: Akkor ugye az utolsó kérdés, hogy ön műveli-e miniszterelnök feleségének a földjeit?

M.L.: Nem.

F.K.: A Flierék művelik?

M.L.: Nem tudom, ki műveli, én biztos nem.

F.K.: És akkor a maga marhái merre?

M.L.: Hát az ott Görbölön.

F.K.: Görbölön legelteti.

M.L.: Igen, persze.

F.K.: És mi van a juhásszal?

M.L.: András?

F.K.: András. Megvan?

M.L.: Rendben van, hát ott úgy van, hogy az Andrásnak…

F.K.: Ők nem pályáztak?

M.L.: Az András, én nem tudom, hogy pályáztak – az Andrásnak én odaadtam, mert ugye ott nekem elég nagy területem van és az Andrással az pont az én birtokomon van, ugye a birkái és azt én örökös használatra oda adtam neki. Jó viszonyt ápolok.

F.K.: Demján úrral is sikerült megegyezni?

M.L.: Demján úr a szomszédom, Sanyival nekem nincs semmi. Tehát nekem nincs semmi a Demjánnal, hát üzleti kapcsolatom ugye eleve nincs vele, ugye milyen lenne, ő egész más világba van, mint én, tehát magas építés. Ismerem persze, mert támogatta az Akadémiát hosszú éveken keresztül a Demján Sándor. Nagy tisztelője vagyok ezért, mert hát azért rengeteg támogatást juttatott az Akadémiának, mint magánember, csak becsülni tudom őt.

F.K.: És a sportcsarnok, ami most épül, abban is benne van Demján úr támogatása?

M.L.: Sportcsarnok?

F.K.: Ami most épül majd.

M.L.: Center pálya épül, sportcsarnok nem épül.

F.K.: Akkor fedett lelátós Center pálya.

M.L.: Hát abba van, abba van ugye egy TAO-s pénz természetesen, adó pénz illetve hát az önerőt azt nekünk kell, az Akadémiának biztosítani, harminc százalék önerőt kell biztosítani, azt ugye természetesen mi is nagyrészt támogatás útján tudjuk össze szedni, mert ugye 2006-óta, mióta működik az Akadémia, egyértelműen csak magán támogatásból tud…

F.K.: És Demján úr?

M.L.: Igen, igen, igen. Ő lokálpatrióta azért a Sándor, ő etyeki, tehát támogat igazából nem csak minket, mindenkit.

F.K.: És Csányi úr is beszáll?

M.L.: Csányi úr is támogat.

“Szarok rá hogy más mit mond” – Mészáros Lőrinc vs Ferenczi Krisztina from atlatszo.hu on Vimeo.

F.K.: A Center pálya?

M.L.: Hát személyesen nem száll be ebbe senki, nézze most is azt mondom a Center pálya építésébe, 70%-ba ugye az adótámogatást tudjuk felhasználni, a TAO-s támogatást, 30%-ban meg önerőt kell igénybe venni.

FK: Ön szerint ötven év múlva mi lesz?

M.L.: Hát az a baj, hogy nem érem meg, bárcsak megélném, hogy ötven év múlva mi lesz.

F.K.: De az unokái megélik.

M.L.: Én azt gondolom, ami itt készül, Krisztina én azt gondolom, az ugye nem magunknak készül, hanem a jövőnek (…)

F.K.: Igen, csak amikor már nem önök működtetik és elmennek a szponzorok, Demján úr, Csányi úr, mindenki. Marad Felcsút és egy nagy stadion.

M.L.: Nézze, hát én azt gondolom, azért én nem vagyok ennyire borúlátó, azért a sportot támogató emberek talán mindig lesznek, én nem vagyok pesszimista, amúgy se vagyok pesszimista, én azt gondolom, hogy hosszútávon lehet fenntartani egy létesítményt, mondjuk, ehhez kötni kell egyéb más ügyeket, mert önmagában csak a kollégium, az akadémiai képzés nem biztos, hogy ezt ugye meg tudja oldani.

F.K.: És ötven év után mit tudnak kezdeni ezzel, hogy a föld nem az önök tulajdona, jó tudom, ezt már csak unokáink élik meg.

M.L.: Milyen föld?

F.K.: Hát ezekkel az adomány földekkel, mit a Flieré, mint az Orbán Viktoré, amit ötven évre oda adtak, azokkal mit lehet csinálni, rajta van az építmény.

M.L.: Hát mindent az alapítvány fejlesztett.

F.K.: Kifizeti az alapítvány?

M.L.: Hát ez is lehet majd egy megoldás, mert igaz az alatta lévő földterület nem a miénk, de az összes az első perctől ügy, ami rajta történt földkivonás, építkezés, azt mind ugye az alapítvány finanszírozta, tehát igazából ott minden pénzt a Puskás Akadémia tett le az asztalra, rendes emberek oda adták, tulajdonképpen oda adták használatra egy jó cél érdekében én azt gondolom.

F.K.: Világos, csak tisztább úgy lett volna, hogyha örökbe adják, ez az ötven évre, ezzel olyan nehéz mit kezdeni.

M.L.: Hát igazából lehet, hogy ebbe igaza van, hogy az lett volna jobb megoldás, egyszerűen ők döntöttek így, meg hát ugye a jogi képviselők.

(…)

Ferenczi Krisztina

(Folytatjuk. Fotó: atlatszo.hu)

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr1
 • Cimzetes

  Menjen a jó kurva anyjába,a szemét,harácsoló, földbirtokos.Cselédsorba vetné az egész falut,az egész környéket.

 • Kazmer Klari

  Nem az eszéért lett polgármester!

 • Nagyferenc47

  Így beszél hétköznapiasan egy polgármester? Érthetetlen zagyvaság, amúgy meg hazugság minden szava. Tahó!

 • Büdös szaros lábú paraszt.Össze-vissza hablatyol itt mindent,csak a lényeget nem akarja kimondani.Ki mert volna még pályázni mellette? Most vagy teszi a hülyét,vagy tényleg ekkora hatökör,barom??

 • TOLLAS J

  mAJD VISSZA VESZEM A FÖLDEMET.jÓZSEF FŐHERCEG.))))

 • Judit952

  Ezek addig próbálkoznak,amig Lakatos Vinetooé,és Bandájáé lesz az egész ország! És még van pofája azt mondani,hogy nem magának csinálja,hanem Nekünk! Szarháziak!

  • 1hjutka51

    Ez a nekünk, kicsit durva! De a “Szarháziak” megáll!!!

 • farbe.g

  enm görgöl, hanem göböl.
  másrészt tényleg érdemes lenne körbekérdezni a faluban is, hogy ki mit gondol róla.
  egyáltalán nem olyan egységes az a kép, mint amit a mi jó és szeretett polgink állít magáról.
  kilóre megvette a falut. persze, mert meg lehetett venni…sokan bánják már…!

 • makokriz

  ,,,,,,,,,,,,,,A cikk olvasása után, megnéztem a Mészáros Lőrincről (ML) készült videót. Első benyomásom: szimpatikus, közvetlen barátságos és magabiztos ember.
  Ami a tartalmat illeti: mindenki tudja ML Felcsút polgármestere ,- mellesleg Orbán-család bizalmi embere, – mint bennfentes előjogot élvezett a többi halandóval szemben.
  Azt mondja ML: vidéki embereknek a föld … a lelke. … egyedül pályáztam az összes alcsútdobozi földre, nehéz lett volna nem nekem nyerni.
  Alcsútdoboz lakossága: 1500 fő. A kihirdetett pályázatot csak a polgármester olvasta el, vagy csak Ő tud olvasni?
  Amit a cikkekből ezidáig megtudhatunk, hogy 2011. július óta Orbán Viktor édesapja tulajdonába került a József főherceg majorság a , amit jelenleg ML bérel, plusz húsz évi bérletre 13 hektárt kapott és a 13 ha fölött helyezkednek Orbán Viktor felesége szántói.
  Ebben az esetben is fel merül a tisztességtelen magatartás. Orbán Viktor miniszterelnök bizalmi pozíciót, s így fontos, nem mindenki számára hozzáférhető információkhoz jut, s nem az a feladata, hogy család tagjait hozza helyzetbe, hanem a “nemzet” polgárait.
  A parlamenti eskü szövege “(…) esküszöm, hogy képviselői tisztségem ellátása során hazámhoz,(…) a tudomásomra jutott titkot megőrzöm, (…) népének boldogulását elősegítsem.”
  Mitől lett sláger a föld szerzés?
  Az uniós területalapú támogatás hektáronként háromszáz euró ~ 100.000.- Ft
  A bérleti díj egy átlagos aranykorona értékű terület hektáronként ….25.000.- Ft
  A különbség 75.000.- Ft.Tehát ha valaki nyert 100 hektárt a pályázaton,- úgy az évi 7.500.000.- Ft kap és nem kell a földet megművelni.
  Így érthető Demján, Csányi urak föld szerzése vagy mégse?

  A földpályázati anyagokat tíz évre titkosították, nem úgy mint az első kormányzása idején, Orbán-család a második legnagyobb vissza nem térítendő támogatást kapott miniszterelnöksége idején.

  Ezek után fel kell tennünk a kérdést kinek a dolga – Ferenczi Krisztinán kívül – itt bármit tennie?
  Jut eszembe Simor András az MNB fizetéséről lemondott, Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki fizetését jótékonyságra fordította.
  “Van másik!”

  • Mihály Szabó

    Miért is nem kell aföldet megmüvelni?Ön szerint az unios támogatásnak nincs feltétele Ez igy nagyonn ostobán hangzik.

  • Ditka54

     Mitől lett sláger a föld szerzés?

   attól, hogy akkora pénzt kaszál, és közben nem kell tenni semmit!

  • Ditka54

    a Bajnai kormány sem vette fel a fizetését, én úgy tudom. (senki még a miniszerei sem vették fel, a fizetését!

 • Úr isten ez egy polgármester, ja és az Orbán család bizalmasa barátja.  Hát igen a stilus maga az ember, Mészáros Lörinc minősitette magát.  Madarat tolláról embert barátjáról.

 • Simonakos19

  Sportcsarnok nem épül, mert nem volt önerő az ‘s’-re.

 • Ez az egyszerű ember tökéletesen megfelel strómannak, a törpemessiásnak ilyen ostoba alakokra van szüksége, akik nem lehettek volna vagyonosak önerejükből, mostanra meg olyan oligarchákkal barátkozik, mint Tolnay – aki éppen távozóban a videó elején.  A felcsútiak tökéletesen tisztában vannak, hogy ez a tahó az Orbán-maffia vagyonát kezeli, ahogy a csákvári állami gazdaság is papíron egy autószerelő részérdekeltségébe került (Flier). Érdemes lenne még azt is  megnézni, hogy Orbán és Csányi S. másik strómanja ( Garancsi) milyen ötlettől vezérelve lett éppen a Videoton fociklubjának tulajdonosa. ( CD Hungary Zrt. privatizációja az első Orbán kormány alatt – 200 millió forintért és OTP Bankos kölcsönből egy majd 30 milliárdos  ingatlanvagyon kerül Orbánékhoz Garancsi nevén). Senkinek ne legyenek kétségei:  a Köz(pénz)Gép  a felcsúti Maradonának is okádja a pénzt.

  • Kis Emőke

   Tolnay kicsoda? Mi a keresztneve és miről híres? Én nem tudom, ki lehet, sosem hallottam róla .

   •  Tolnay Tibor a Magyar Építő Zrt. tulajdonosa és vezérigazgatója, az Építési Vállalkozások Orsz. Szöv. elnöke az építőiparban tevékenykedik, az OTP Bank felügyelőbizottságában védi a másik oligarcha (Csányi ) érdekeit. Tiszta Barátok közt:)

    • Kis Emőke

     Köszönöm!

 • Orbán homályos parlamenti válasza lassan világos lesz,  ugyancsak felgyorsult a fidesz-barát oligarcha kiépülése, az Orbán-családdal az élén.

 • Attila Bernath

  OV egy kisstílű piti alak, de azt tudja, hogyan kell birodalmat építeni a vazallusai támogatásával.
  Előbb-utóbb a korona is a fejére kerül.

 • Stumbek

  Igy épül fel egy igazi magyar földesúr  (Orbán) ! A többi “kijelölt” bérlő csak az ő strómanja…

  • Mich11

    Marhaság! Inkább kritizálnád az interjú pletykaterjesztő stílusát…

 • Mich11

   A kérdező (nem tudom hogy újságíró-e…)  minden pletykát bedob… Ez még elfogadható lenne, ha minden megcáfolt vádat/feltevést rendesen  lezárna – de ő csak siet tovább a következő pletyka-témára… Pedig van ott több érdekes téma (pl. a Puskás foci-akadémia), amit érdemes lenne egyenként, előítélet- és rosszindulat-mentesen, körbejárni!

 • Szerintem M.L. sikerének titka, hogy IQ-ja nem éri el a 60-at.

 • Sok ilyen szorgalmas, alkotó típusú emberre lenne szüksége az országnak mint ez a Mészáros Lőrinc, karcagi kun származék.  Csak gratulálni lehet neki, Ferenczi Krisztinának meg fityiszt mutatni, az örökös akadékoskodó szkeveréséért. 

  Abban azonban kicsit kételkedem, hogy Mészáros Lőrinc komolyat tud alkotni a labdarúgás területén is.  A ‘foci’ tipikusan a városi kultúrához tartozik, nem a marhatartó kunok kultúrájához. 

  • Tarpi

   Ez a szar ha kun lenne, akkor nem viselkedne így talán pont ezért nem.maradt Karcagon, mert ott kapott volna egy bicskát a nyakába ezért.

 • Ludas Matyas

  Mossak egymas hatat csak legyen eleg viz hozza :))

 • ” A föld azé, aki megműveli!”
  Ma már nem igaz a közmondás (lehet, hogy sosem volt igaz), mert az ügyes jól helyezkedő
  polgármesterek és egyéb csatlósok csak a saját vagyonuk növelésével vannak elfoglalva, mint
  például eza túlkulturált Mészáros Lőrincz.  Az Orbán-család birtokszerzési vágyán azonban
  egy kicsit csodálkozom…  Nem szereztek még eleget?

  • Tisztánlátó

   Sajnos ezeknek semmi nem elég minél több van annál több,kell fulladjanak bele a lopott,vagyonba! hogy tudott ez levizsgázni mint Gáz szerelő! lehet életében nem dolgozott egy becsületest!

 • Hát igen, karcagi paraszt…
  Nem is olvasom tovább a cikket, 2 karcagit ismerek az egyetemröl, csak annyit mondok, ne csodálkozzatok rajta, tipikus karcagi, enyém-magam-nekem ember. Ès hiába gyözköditek, mondtok neki, vagy rá akármit, ezt a bunkó fajtát tényleg nem érdekli, csak a sajátjával van elfoglalva. Ha helyi lennék, tuti kicsinálnám.
  Szerencséd hogy nem a közelben lakom, pokol lenne az életed te mocsok!

  R.A

  • janek_

   dicséretes általánosítás, gratulálok hozzá.

 • Dénes Törteli-Hollandfuvar

  Aki egyetért az elveinkkel kérem tegye ki az oldalára és csatlakozzon!

  Fontos: Nem támogatjuk a dohányzást semmilyen formában, sem annak bármilyen reklámát, ez a csoport nem erről szól!!!

  Már ezentúl nem lehet „szűzdohányt” színi: be van hozva a monopólium; a dohányt csak trafikából lehet hozatni, különben házmotozásnak teszi ki magát az ember, s ha tiltott kedvencét megkapják nála, nagy pénzzel lesz adósa a státusnak.

  (Jókai: Az új földesúr)

  https://www.facebook.com/groups/trafikbojkott/

 • Ember János

  Nekem már a FIDESZ pejoratív szó, az ördögtől való! A pokolra vele!

 • Frits Attila

  Ez is Csak egy rohadt CIGÁNY PURDÉ!!! De remélem nem sokára mennek a g.cibe az összes élősködő fajtársával együtt!!!!!

  • Guest

   Élen anyáddal, te rasszista foskupac?

 • Tarpi

  Jön még kutyára dér. El kéne menni innen minden normális embernek. Az utánunk jövő bevándorlók hamar levágnák ezt a férget.

 • Tarzi

  Ha az ostobaság fájna, az Átlátszó szerkesztősége egy emberként ordítana.

  Még a 2010 előtti időszakban volt oylan Air Race, amit több, mintfélmillióan néztek a partról.

  Egyébként minden hasonló nemzetközi esemény komoly jogdíjjal jár. F1, MotoGP, WTCC, stb. Még akkor is, ha a hazai futam pl. a Marlboro Magyar Nagydíj nevet viseli.

  Amúgy nem igazán értem a kérdést sem, mivel az információ a cikkben is megtalálható: 1,8mrd/év.

 • Picnic Niki

  Sztem még mindig olcsóbb, m az Olimpia megrendezése, még ha kisebb publicitást is kap. De mindenki a szép Budapest látványában gyönyörködhet, miközben a Duna felett ügyeskednek a pilóták, ami talán fel is kelti néhány külföldi érdeklődését, és eljönnek ide. Sztem ez valóban hoz ennyit az országnak, a fővárosnak.

 • Lippai Viktor

  RIP.. de tudjátok, mit? látszik a Mészároson a sunnyogás, de már az is egy hatalmas előnye az övéi által alkotott mezőnnyel szemben, h kedves. frankón.

  • george cukor

   …meg, hogy buta!

   • Tisztánlátó

    Rettenetesen sötét szegény! azért Ő a legjobb barátja,OV-nak,nem kérdez,csak bólogat! úgy néz ki mint aki kettőig sem tud számolni!

 • eshen

  Krisztina volt, aki “oknyomozott” jó pár éve Friderikusz után?

 • The Weird

  Ma Magyarhonban már hátrány az átlagon felüli szellemi teljesítőképesség és előny a kritikátlan lojalitás. A rendszerben így szerencsére kódolva van a totális bukás. Csak bírjuk kivárni és kifizetni amíg eljön az új rendszer (legyen akármilyen is, történelmi tapasztalatok alapján akár még rosszabb is lehet). Nagy élmény ebben az országban élni, nem is értem miért vándorolnak el tömegesen az emberek…

 • CsP

  ez a primitív suttyó gyökér pár éve még suhogós melegítőben locsolta a füvet a puskás ferenc utánpótlás pályán. aztán a gyerekkori haverja felszakadt pestre, lett belőle diktátor, és mutyizza át ennek az elhízott szarházi gecinek, aki a képességei alapján az életben nem lett volna ez!
  a probléma az, hogy az agyhalott fidesz tábort nem zavarja, hogy ezek a paraziták maffia módszerekkel osztják szét a haverok és családtagok között a MI pénzünk, sőt még arrogánsan ki is kérik maguknak a primkó fideszesek, hogy milyen alapon merem gondolni, hogy a fidesz = maffia. Olyan súlyosan ostoba, és primitív a fidesz tábor, hogy nem is esik le nekik, hogy eddig a 100% teljesítő közgép semmit nem kap meg, amióta a két kolesztárs összeveszett! ennél egyértelműbben nem derülhetett ki, hogy ki osztja ma a pénzeket milliárdos szinten! Maga a diktátor viktor! Most épp ez a disznópásztor kapja a zsíros pénzeket…

  • Tisztánlátó

   Sajnos ezeket a mocskokat csak összefogással lehet el zavarni a hatalomból,ezt a borzalmat,amit művelnek csak a Fidesz által agy mosott,üres fejű híveket nem zavarja,csak akikben van egy kis tisztesség az nem tudja el viselni! ezt a sok mutyit! nem régen olvastam egy ilyen hívő írta,hogy miért baj,ha valakinek pénze és földet vesz,belőle,nem lenne,baj a az a pénz nem közpénz lenne!

 • Van bennem egy nem kevés dejavú, a Markos-Nádas kabarék után…

  • iimre

   Hát, aki emlékszik a ’84-es Kőbezárt lélek c. remekműből a tanácselnök elvtársra, annak bizony van dezsavű (konkrétan 15:00-tól):
   preview.tinyurl.com/hkusb3x

 • Fodor Mariann

  Eddig nem épült semmi. Nem volt baj, h még ami megvolt, annak is csak romlott az állaga, minden rohadt le a sárga földig.
  Borzasztó, h mostanában annyi minden épül és még szörnyűbb, h a módos emberek ebbe még invesztálnak is!
  Hát tényleg…

 • Tisztánlátó

  Ezt a rohadék hazug mocskot homlokon tudnám lőni minden szívfájdalom nélkül,Gusztustalan állatok! nem tudom ezek nem félnek sem Embertől sem Istentől! meddig fognak még el menni,nyitott könyv az Orbán élete,csak az igazat nem tudjuk meg soha! azt azért a buta fejemmel nem értem hogy ha minden,rendben miért,a legutóbbi 6-évben lettek ilyen jó módúak!

 • BuvárKund

  Bakfity… Itt nekem csak Rózsa Sándor szerep juthat…

 • Péter István

  Hát igen, a Babis sem az EU kedvence.