Egyéb

Néhány készenléti rendőr jelent meg az ELTE Lágymányosi kampuszán

Készenléti rendőrök jelentek meg az ELTE Lágymányosi kampuszán. Hétfő este itt tartottak fórumot tanárok és diákok a felsőoktatás tervezett átalakításáról és innen indult a hétfő esti tüntetés is. A tüntetések Facebook-oldalán csak annyit írtak, hogy ott vannak a rendőrök, egy kommentelő viszont elmondása szerint beszélt is a hat készenlétissel, neki annyit mondtak, hogy „az autókat felügyelik”.

A rendőrökről készült fényképet a tüntetések egyik szervezője küldte az Átlátszó Oktatásnak.

Frissítés 13:19-kor: Úgy tudjuk, hogy a rendőrök már elmentek a kampuszról.

Frissítés 13:50-kor: A rendőrség tájékoztatása szerint a készenlétisek egy autófeltöréses ügyben jártak el a Lágymányosi kampuszon, ezért voltak ott – írja a Hír24.

Éppen készenléti rendőrök vannak az ELTE lágymányosi kampusza körül.

Posted by Ne szűnjön meg az ELTE TáTK – Veszélyben vannak az egyetemeink on Thursday, April 23, 2015

Töltsétek ki kérdőívünket, hogy arról írjunk az Átlátszó Oktatáson, ami igazán érdekel titeket! Szeretnénk megismerni az olvasóinkat.

Független ember vagy?

Ha lesz 4 ezer független támogatója az Átlátszónak, akkor nincs az a lázárjános, aki el tudna minket hallgattatni. Legyél egy a 4 ezerből, és változtasd meg Magyarországot! Tudnivalók itt.

Támogatás SZJA 1% felajánlásával #Azénadómból

Ha 1%-od az Átlátszó céljaira kívánod felajánlani, személyi jövedelemadó bevallásodban az Asimov Alapítvány adószámát tüntesd fel, ami a következő: 18265541-1-42 Letölthető nyilatkozat itt.

Megosztás