Egyéb

Simicskó: “Legközelebb fontolja meg, miket ír le!”

Itt a vágatlan felvétel, amint Simicskó elküld bennünket a vérbe reggel. Aztán este is.

Az Átlátszó oknyomozó cikket közölt arról, hogy a fideszes Simicskó István idős szülei furcsa módon gyarapodtak az utóbbi években. Miközben van egy lakása a siófoki Aranyparton néhány éve épült elegáns lakóparkban, további négy ingatlant szereztek ugyanott a szülők is, miközben a nyilvános adatbázisokból nem látszik, miből tudták megvenni a nyaralónak használt lakásokat.  A cikk elkészítéséhez az Átlátszó természetesen kérdéseket tett fel még a megjelenés előtt az EMMI államtitkárának, de viszonylag kevés konkrétumot tartalmazó választ kapott. A politikus azonban a cikk elolvasása után fogta magát, felhívta az oknyomozó portál riporterét, és burkolt fenyegetéseket is tartalmazó panaszáradatot adott neki elő.

 

Itt a vágatlan felvétel.

 

Simicskó azonban nem csak reggel fenyegetett egyet, hanem este is. “Be fogom Önt perelni” – mondta a második telefonívás során, hozzátéve, hogy “a garzonom nem is a Balatonra, hanem a vasútra néz”.

 

 

Független ember vagy?

Ha lesz 4 ezer független támogatója az Átlátszónak, akkor nincs az a lázárjános, aki el tudna minket hallgattatni. Legyél egy a 4 ezerből, és változtasd meg Magyarországot! Tudnivalók itt.

Támogatás SZJA 1% felajánlásával #Azénadómból

Ha 1%-od az Átlátszó céljaira kívánod felajánlani, személyi jövedelemadó bevallásodban az Asimov Alapítvány adószámát tüntesd fel, ami a következő: 18265541-1-42 Letölthető nyilatkozat itt.

Megosztás