vizes vb

Ma újabb 1 milliárd forinttal emelkedett a vizes vb költsége, a miniszter szerint 130 millárdnál fog megállni

 

A számláló most 96 milliárd forintnál tart, Seszták Miklós fejlesztési miniszter szerint 130 milliárdnál fog megállni.

Seszták Miklós fejlesztési miniszter május 2-án közölte, hogy a vizes vb-hez kapcsolódó fejlesztések végösszege 130,6 milliárd forint lesz. Ez bő ötszöröse az Úszószövetség akkori elnöke, Gyárfás Tamás által 2015 márciusában bemondott 25 milliárd forintnak.

Április közepén kigyűjtöttük a Közbeszerzési Értesítőből az összes olyan eljárást, amelynek leírásában a vizes vb-re hivatkozott a kiíró. A szerződéseket összesítő táblázatunk ezen a linken megtekinthető, folyamatosan frissítjük. A szerződésmódosításoknál a becsült összeghez nullát írtunk, és az áremelkedés mértéke szerepel a végösszegnél.

A nyilvánosságra hozott szerződések összköltsége jelenleg 96 milliárd forint.

Az EU-s közbeszerzési értesítő két legutóbbi számában három új szerződés jelent meg a júliusban megrendezésre kerülő sporteseménnyel kapcsolatban.

– budapesti kikötők megvalósításához szükséges új parti létesítmények tervezése és kivitelezése nettó 116,5 millió forint

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő tenderét három ajánlattevő közül a dorogi T-KOMFORT Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. nyerte. Az MNV előzetesen 128 millió forintra becsülte a beruházást.

– budapesti kikötők kikötők megvalósításához szükséges új parti létesítményekre irányuló beruházás mérnöki és műszaki ellenőri feladatainak ellátása nettó 2,9 millió forint

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő tenderét az egyetlen ajánlattevő, az Orient 9001 Kft. nyerte. Az MNV előzetesen 3 millió forintra becsülte a munkát.

– a margitszigeti Casino épületének tervezése és kivitelezése nettó 935,4 millió forint

A Bp2017 Kft. tenderét három ajánlattevő közül a miskolci BO-TO BAU Kft. nyerte. A becsült érték 937 millió forint volt.

Erdélyi Katalin

Megosztás