tudósítás

Gyurcsány, a kínaiak és a giroszosok – szürreális beszélgetés lett a Gój Motorosok tüntetéséből

„Ne bántsd Gyurcsányt!” – mondta a roma polgármester a nemzeti érzelmű motorosbanda-vezetőnek a bevándorlás elleni demonstráción.

Maréknyi ember jelent meg csütörtökön a Gój Motorosok által az Alkotmány utcába meghirdetett, bevándorlás elleni demonstráción. A szervezők önkritikával kezdték, majd a színpadról lejőve, családias hangulatú kerekasztal-beszélgetést tartottak a meghívott fellépőkkel.

Bogdán László, a provokatívan elnevezett bűnmegelőzési stratégiájáról elhíresült roma polgármester, Stumpf András, a Mandiner újságírója, és Nagy Ervin politológus-filozófus, Jobbik-alapító tag (2008-ig volt Jobbikos) kötetlen formában beszélgettek a bevándorlásról Mészáros Imrével, a Gój Motorosok elnökével.

Bogdán László Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor összefogását szorgalmazta, elmondása szerint új fordulópontot hozott a bevándorlási kérdés, ami felülírta a cigánykérdést Magyarországon.

Stumpf András szerint a bevándorlás önmagában nem probléma, erre jó példa, hogy aznap kínait evett a kínai büfésnél, aki „lehetőségeket kereső és találó” bevándorló. Amivel baj van, az a népvándorlás. Elmondta, hogy szerinte az MSZP-nek támogatnia kellett volna a kerítés építését, sőt, hosszabb kerítésért kellett volna a baloldalnak kampányolni.

További érdekes elképzelések a videón:

 

Fizess elő az Átlátszóra, hogy még sok ilyen cikket írhassunk!

Havonta csak egy ezres: ha Magyarországra jössz, vasárnap úgyse költheted el másra. Tudnivalók itt.

Megosztás