tudósítás

A bevándorlóellenes propaganda ellen tüntettek

 

Papírhajóvá hajtogatott nemzeti konzultáció, nácitisztként ábrázolt Orbán – a bevándorlóellenes nemzeti konzultáció papírjainak kreatív felhasználása volt az egyik fő programelem a Migráns Szolidaritás (Migszol) kedd esti demonstrációján. A több száz magyar és külföldi tüntető, köztük menekültek részvételével megtartott demonstráción uszításnak, gyűlöletkeltésnek nevezték a közel egymilliárd forintért kipostázott kérdéssort. A tüntetésen felszólaltak a bevándorlás terrorizmussal való összemosása ellen és elhangzott, hogy a manipulatívnak nevezett ívek kiküldésének költsége meghaladja az állam menekültügyre fordított kiadásait.

 

Független ember vagy?

Ha lesz 4 ezer független támogatója az Átlátszónak, akkor nincs az a lázárjános, aki el tudna minket hallgattatni. Legyél egy a 4 ezerből, és változtasd meg Magyarországot! Tudnivalók itt.

Támogatás SZJA 1% felajánlásával #Azénadómból

Ha 1%-od az Átlátszó céljaira kívánod felajánlani, személyi jövedelemadó bevallásodban az Asimov Alapítvány adószámát tüntesd fel, ami a következő: 18265541-1-42 Letölthető nyilatkozat itt.

Megosztás