Egyéb

Tudd meg, készen állsz-e az új helyesírásra!

A helyesírás van, akinek fontos, van, akinek nem, az azonban ettől függetlenül él és virul, és köszöni, jól van – olyannyira, hogy idén ősszel jelenik meg A magyar helyesírás szabályai 12. kiadása. Az új szabályokkal 2016 szeptemberéig lehet majd büntetlenül ismerkedni, addig ugyanis az új mellett a régi is elfogadható lesz. Összeállítottunk egy rövid kvízt, ahol a kedves olvasó próbára teheti magát, hogy megtudja, készen áll-e a magyar helyesírás legújabb korszakára.

Unod az olvasást? Támogass minket, hogy még több videót készíthessünk neked! Mire van szükségünk? Egy Sennheiser EW 100 ENG G3-as szettre és egy MD 46 DYNAMIC mikrofonra 206.550 Forint és 63.675 Forint, az az összesen 270.225 Forint értékben.
PayPalos utaláshoz kattints IDE, ha a hagyományos utalást választod, akkor „atlatszo.hu Nonprofit Kft. 12011265-01424900-00100007”, de fontos, hogy a közlemény rovatban szerepeljen az „Átlátszó Oktatás” megjelölés. Postai csekken keresztül is támogathattok minket, csak írjátok meg a postacímeteket az [email protected], ahová postázhatjuk.
A megcélzott összegen felül beérkező adományokat a szerkesztőség további kiadásainak finanszírozására fordítjuk.

Fizess elő az Átlátszóra, hogy még sok ilyen cikket írhassunk!

Havonta csak egy ezres: már csak 1257 új előfizetőre van szükségünk
ahhoz, hogy az alapműködésünk közösségi finanszírozásúvá váljon. Tudnivalók itt.

Megosztás