Mutyimondó

Közel 70 milliárdért polírozta magát és keltett gyűlöletet a kormány – Heti Mutyimondó

Nyolc év alatt 70 milliárdot költött a kormány önfényezésre és rettegtetésre – infografikák

Mi most kifejezetten arra koncentrálunk, hogy a kormány mennyit költött el saját eredményei kommunikációjára és egyéb, Brüsszel-, Soros- és egyébellenes “tájékoztató” kampányokra. A Kantar Media adatai alapján 2010. májusa és 2018. szeptembere között 69,3 milliárd forintot listaáron.

Onkoturizmus Kelet-Közép-Európában: kirándulás élet és halál között a román-magyar határon

Nő a nemzetközi hálózatban működő onkológiai magánklinikák száma, forgalma: Románia a kelet-közép-európai paradicsoma ezeknek az intézeteknek. A magánklinikák egy része ösztönzi a nemzetközi betegforgalmat, a fizetőképes betegek külföldi kezelését Törökországtól Nyugat-Európáig, egyúttal forrásokat szívnak el a közegészségügyi intézményektől.

Pár nap kristályozás meg egy kis biofű és kész az alföldi Walking Dead – droghasználati szokások a magyar vidéken

A módos nyugati Szombathelyen és a legszegényebb borsodi falvakban is jól fogynak a kábítószerek: akad, ahol üveg bor helyett WD-40-nel és marhatrágyával kezelt biofű került az ünnepi asztalra – derül ki országos drogkörképünkből. A vidéki szerhasználók személyes történeteiből egyértelműen kiderül, hogy a kábítószer már régóta nem csak fővárosi probléma.

A héten emellett:

  • tudomásul kellett vegyük, hogy nem embert próbálóan erős kockázat uniós pénzt lopni: tíz évvel az elkövetés után felfüggesztett szabadságvesztéssel úszta meg a kamu kutyafitnesszgép-ügy fővádlottja,
  • lelepleztük, hogy két állami cég is pénzeli a Fidesz kommunikációs igazgatóját,
  • megígértük, hogy közadatként kikérjük a képviselőkkel a köztévé székházában erőszakoskodó biztonsági őrök nevét,
  • megemlékeztünk a miskolci V. L. tragikus haláláról. A hajléktalan férfi karácsony előtt halt meg az utcán, éppen a KaritászPont bejáratánál. 43 éves volt,
  • összegyűjtöttük, hol és mennyiből épülnek éppen gyorsforgalmi utak. A hódmezővásárhelyi elkerülőt lehet, aranyrudakkal alapozták.

További cikkeink:

Megosztás