Egyéb

Így bulizott Szijjártó Péter, Török Gábor és Karácsony Gergely a Fidelitas tokaji táborában 2006-ban

 

Vidám, árokbetemetős képet kaptunk olvasónk archívumából. A több mint tíz éve történt tokaji találkozó házigazdája Szijjártó Péter jelenlegi külügyminiszter, még fidelitasos színekben. A vendégek Török Gábor politológus, és az egyesült baloldal jelenlegi frontembere, Karácsony Gergely voltak.

Az italosüveg-alakú tasakban, formájából következtetve az Unicumnál szelídebb tudatmódosító lehet. Bort vinni Tokajba? – ez is a politikatörténet nagy talánya.

Karácsony ezt írta a képpel kapcsolatos érdeklődésünkre: „2006-os Fidelitas nyári táborba hívtak előadni Török Gáborral, 10 évvel később is elhívtak minket”.

Ez így igaz, a tavalyi tokaji nyári szabadegyetemen G. Fodor Gáborral, a Századvég Alapítvány elnökhelyettesével, a 888.hu főszerkesztőjével „politika a médiában és a közvéleményben” című beszélgetésen vettek részt.

A 2006-os bulihoz nem találtunk tematikát, a fidesz honlapjáról már letörölték az ezzel kapcsolatos infókat, és a Google sem őrzött meg sok mindent a rendezvényről. Forrásunk szerint mindenesetre más politika-környéki VIP-ek is voltak a meghívottak között.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltjéről szóló hosszú portrécikkünk:

Csélcsap plakátfiú cukiságkampánya menti meg a szocikat a felmorzsolódástól? Karácsony Gergely portréja

Sokan érzik úgy, hogy elárulta őket, a közösségüket, vagy az ügyüket. Akad viszont, aki a magyar Macront lájta benne. Karácsony Gergely közeli ismerői közül jópárral beszélgettünk az elmúlt napokban. Az MSZP per pillanat regnáló listavezetője kihúzhatja a córeszból a szocikat, akik ezzel elodázhatják pártjuk eljelentékelenedését. Ki látja ennek a hasznát? Tovább a teljes cikkre.

Rádi Antónia

Megosztás