Egyéb

Ötéves az Átlátszó – bulizz nagyobbat, mint egy oligarcha!

Torta, kvíz, bogrács, koncert és oligarcha hasonmásverseny. Gyertek el a Dürerbe és ünnepeljük meg, hogy már öt éve okozunk álmatlan éjszakákat sokaknak, bízva abban, hogy ezzel egy kicsivel jobb hellyé tesszük ezt az országot.

2016. június 29-én este 7-től mi főzünk nektek gulyást és lecsót (a Dürer szakácsainak segítségével), koccintunk veletek és együtt dúdoljuk majd a Dep’Art dallamos szövegeit. Ti pedig meghúzhatjátok a fülünket, hátba veregethettek minket és elmondhatjátok, melyik cikket olvassátok fel esti meseként a gyerekeiteknek, vagy magatoknak.

5 év, közel 7000 közadatigénylés, több tucat nyertes bírósági per, számos szakmai díj – például Pulitzer-emlékdíj, Hégető Honorka-díj –, 80 ezer like a Facebookon, 10 ezer követő a Twitteren.

Nem volt könnyű ez az időszak, de igyekeztünk azoknak még nehezebbé tenni, akiknek van mit rejtegetniük.

Nélkületek nem sikerült volna.

szulinap_superhero5 (1)

 

Köszönjük, hogy annyian vagytok, hogy megírhattunk mindent, amit csak akartunk. Ti vagytok a mi Spédereink, Habonyaink, Simicskáink és Andy-jeink. Bevállalósoknak oligarcha és politikus hasonmásversenyt hirdetünk – elő a Spéder-térdnadrággal, a Simicska-hózentrógerrel és a Habony-séróval! Bulizz nagyobbat, mint egy oligarcha!

Ezen a meccsmentes estén magunknak szurkolunk  és annak, hogy továbbra is minél többen tartsatok velünk.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Ha tetszett a cikk

Előfizetőket keresünk – támogasd a munkánkat havi 1000 forinttal!

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás