Egyéb

Juhtúró, méz, rosé: ezeket kapták az alcsútdobozi nyugdíjasok az önkormányzattól

Felcsúthoz hasonlóan az alcsútdobozi önkormányzattól is kikértük, hogy 2010 óta milyen ajándékokat vettek a település lakóinak. Néhány nap alatt meg is kaptuk a listát, amelyen a nyugdíjasok számára vásárolt csomagok mellett fémdíszes pohárkészletek, és Alaptörvény díszkiadás is szerepel.

A felcsúti önkormányzattól nemrégiben a NAIH segítségével kaptuk meg az adatokat, hogy milyen ajándékokat, csomagokat vettek a település lakóinak 2010 óta.

Lisztet vett a felcsúti önkormányzat a rászorulóknak a polgármester cégétől

Ezután Alcsútdoboznak is beadtunk egy adatigénylést, amelyben ugyanezen adatokat kértük: a település lakóinak 2010-2014 között vásárolt ajándékokkal (utalványok, csomagok stb.)  kapcsolatos valamennyi kiadás tételes listáját.

Néhány nap múlva meg is kaptuk az információkat.

A kimutatás és a beszkennelt számlák itt megtekinthetők. Utóbbiakból kiderül, hogy mik kerültek az évek során a nyugdíjasoknak vásárolt csomagokba.

A teljesség igénye nélkül: méz, karácsonyi szalvéta, kakaó, alma, citromlé, teasütemény, kávé, narancs, sajt, tisztítószer, tea, félszáraz rosé, szaloncukor, juhtúró

A felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Búzakalász 66 Kft.-től 336.000 forint értékben vett az alcsútdobozi önkormányzat 168 nyugdíjas részére ajándékutalványokat, amikről a Magyar Narancs januárban írt.

Erdélyi Katalin

Fizess elő az Átlátszóra, hogy még sok ilyen cikket írhassunk!

Havonta csak egy ezres: már csak 1257 új előfizetőre van szükségünk
ahhoz, hogy az alapműködésünk közösségi finanszírozású legyen. Tudnivalók itt.

4000__ani_6

Megosztás