Egyéb

Szeretnél egy Átlátszó-pólót ajándékba? Mutatjuk, mit kell tenned!

Ha már régóta vágysz Átlátszó-pólóra, de eddig nem szerezted be, most itt a lehetőség: csak egy kamerás mobilra vagy fényképezőgépre, és egy közösségi médiás accountra van szükséged.

Nincs más dolgod, minthogy május 15-én éjféltől május 20-án éjfélig keresd meg a budapesti bulinegyedben több helyen (lásd az alábbi térképet) elhelyezett graffitit, fotózd le, és ‪#‎atlatszo‬ illetve ‪#‎azenadombol‬ hashtagekkel ellátva töltsd fel a Facebookra, a Twitterre, az Instagramra vagy a Tumblr-re. Azon az olvasóink jutalma, akik a feltöltött képükre a legtöbb megosztást és lájkot kapják, egy ajándékpóló!

eredeti kép: diogenes1001.tumblr.com

eredeti kép: diogenes1001.tumblr.com

 

Segítségül még annyit elárulunk, hogy érdemes a zebrák közelében keresgélni, de a feladat egyáltalán nem lehetetlen: néhány olvasónknak már sikerült is rábukkanni a graffitire, de továbbra is várjuk a fotókat. Hajrá!

map

 

Független ember vagy?

Ha lesz 4 ezer független támogatója az Átlátszónak, akkor nincs az a lázárjános, aki el tudna minket hallgattatni. Legyél egy a 4 ezerből, és változtasd meg Magyarországot! Tudnivalók itt.

Támogatás SZJA 1% felajánlásával

Ha 1%-od az Átlátszó céljaira kívánod felajánlani, személyi jövedelemadó bevallásodban az Asimov Alapítvány adószámát tüntesd fel, ami a következő: 18265541-1-42 Letölthető nyilatkozat itt.

Megosztás