Egyéb

Tolmácsot kér az Átlátszó, informatikust keresünk

Oké, angolul tudunk, de van egy rakat informatikai feladatunk (wordpress, alaveteli, python, drupal témákban), amelyek elkötelezett, profi szakembereket igényelnek, különben Magyarország örökre olyan korrupt marad, mint ahogyan Vida Ildikó hagyta a Szabadság téren.

Ahogy dolgozni szeretnénk veled:

Dedikált timeboxolt módon, pl. hetente vagy kéthetente 1 teljes nap együtt dolgozni, ahol összegyűjtjük a teendőket, és a nap elején eldöntjük, hogy aznap mit szeretnénk elérni. Ezen a dedikált napon kívül nincs nyaggatás, interakció, “csak ezt tedd még bele” jellegű kérések. Viszont azt elvárjuk, hogy a dedikált időben csak velünk foglalkozz.

Feladatok:

  • Létező open source online megoldások testreszabása
  • Lokalizáció
  • Létező open source online megoldások kiegészítése, továbbfejlesztése
  • Üzemeltetési feladatok (telepítés, backup, stb.)

Technológiai oldalról, diverz, sokfajta létező megoldást futtatunk már most is, és ez bővülni fog a jövőben. Ami már most is van:

Ami várható még: a fentiek mobil app kiegészítései, más civil engine-ek magyarításai, bevezetései. A magyarítások esetén magát a nyelvi fordítást, stb. természetesen nem neked kell végezned.

A feladatok elsősorban az atlatszo.hu által üzemeltetett szolgáltatások köré fonódnak, időnként kiegészítve hasonló nemzetközi szervezeteknek végzett munkákkal.

Amit adunk:

Óra- vagy napidíj alapú kompenzáció. Lehetőség, hogy elősegítsd a magyar társadalom előremenetelét azzal, hogy résztveszel társadalomjavító szolgáltatások kialakításában, bevezetésében, üzemeltetésében. Nemzetközi NGO-kkal való együttdolgozás, az üzemeltetett szolgáltatásokba való kontribúció lehetősége.

Tetszik az ötlet? Akkor dobj egy bemutatkozó mailt az [email protected]-ra, ha velünk akarsz dolgozni. Freelancerek és cégek jelentkezését is várjuk.

Megosztás