Egyéb

Tele van fideszes plakátokkal a mezőkövesdi stadion

Mezőkövesden dübörög a kampány: a főtéren hatalmas Fidesz-molinó, a stadion minden sarkán pedig fideszes óriásplakátok és falragaszok vannak.

Tállai András NGM-államtitkár az elnöke a helyi futballklubnak, a Zsóry FC-nek, amely első NBI-es idényében azonnal ki is esett, de azért kapott 400 millió forint állami támogatást stadionépítésre.

A stadion utcáját a kampány finisében újraaszfaltozták (a munkálatok még csütörtökön is folytak), a létesítmény minden sarkán pedig a fideszes polgármester, Fekete Zoltán óriásplakátjai és falragaszai láthatók. Itt ugyan nem, de a település főterén Fekete molinója alatt Nyeste László ellenzéki jelölt plakátjainak is jutott hely.

 

Erdélyi Katalin

Ez a cikk a Transparency International Magyarország, a K-Monitor, a Political Capital és az Átlátszó közös önkormányzati projektjének keretében készült, a projekt támogatója az Open Society Foundations.

Független ember vagy?

Ha lesz 4 ezer független támogatója az Átlátszónak, akkor nincs az a lázárjános, aki el tudna minket hallgattatni. Legyél egy a 4 ezerből, és változtasd meg Magyarországot! Tudnivalók itt!

Megosztás