Egyéb

Gery Greyhoundnak technikai támogatásra van szüksége

A napokban egy „Mire költi az adódat az állam” témájú videóval tért vissza Tomanovics „Greyhound” Gergely, akit mindenki a Best of Gyurcsány és a Magyarország számokban videók készítőjeként ismer. Az sem titok, hogy Gery már egy ideje ezek méltó „folytatásán” dolgozik; ahogy annak idején keményen kritizálta a Gyurcsány-Bajnai-kormányokat, a Fideszt is szembe kívánja állítani a tényekkel.

A készülő videó az Elszámolás nevet viseli, előtte-utána megszólalások és hiteles statisztikai adatok megjelenítése váltják majd egymást benne. Gery nemrég így írt arról, hogy miért csinálja:

„Szeretnék egy olyan országban élni, ahol felelős, számonkérhető politizálás zajlik, és ahol nem „barátok” és „árulók” skatulyába kell begyömöszölni a mindenre bólogató illetve a konstruktív, építő jellegű kritikát megfogalmazó, tényekkel érvelő állampolgárokat. Mert számomra ezt jelenti a demokrácia, nem pedig azt, hogy mindenképp be kell állni egy csapatba, négyévente egyszer jól megdobálni a másikat szarral, ellenezve és hangosan fikázva még azt is, amivel egyébként egyetértünk, csak más, ha az „ellenség” mondja…  „

Hosszú hónapok óta dolgozik vele, márciusban tervezte megjelentetni, de sajnos technikai akadályok, renderelési problémák miatt még mindig nem készült el. Gerynek segítségre van szüksége ahhoz, hogy befejezhesse, mert a saját lehetőségei végesek. Egész konkrétan ezekre az eszközökre lenne szüksége, kölcsönbe:

„A” verzió: Egy (vagy több) olyan gépre, amelyben ezen a listán alul levő videókártyák valamelyike megtalálható, lehetőleg egy újabb generációs Core i7 proci és minimum 32 giga RAM társaságában: http://www.adobe.com/hu/products/aftereffects/tech-specs.html

„B” verzió: több (legalább 10 darab) minél erősebb Xeon processzoros szerverből álló géppark

Illetve nem is muszáj fizikailag kölcsönadni a gépet/gépeket Gerynek, az is elég lenne neki, ha éjszakánként és hétvégéken Logmein vagy Teamviewer segítségével rácsatlakozhatna, hogy elindítson egy-egy renderelést, és utána letöltse a saját gépére, mert dolgozni tud azon is, csak a rendereléssel van gond.

Aki fontosnak tartja, hogy elkészüljön Gery legújabb videója, amely könyörtelenül szembesíti a Fidesz-kormányt a nyilatkozatai és a valóság közti különbséggel, ÉS az alkotó rendelkezésére tudja bocsátani a szükséges eszközök valamelyikét, az írjon az [email protected]. Köszönjük.

greyhound2

(A képek a készülő videóból vannak.)

Megosztás