Egyéb

A BME HÖK leszedte a jelentkezési lapot

Reggel beszámoltunk arról, hogy a BME GTK elég furcsa feltételeket szab a gólyatábori jelentkezéshez. Például egész alakos képet kell küldeniük a gólyáknak, amit a HK hivatalosan azzal magyarázott, hogy „a táborban a csapatodat vezető instruktoroknak könnyebb dolga legyen (nevek megjegyzése)”. Ezt még meg kellett spékelned a saját Facebook profiloddal, persze, hogy jobban felismerhető legyél. A legparább dolog az, hogy ki kellett töltened egy Griffor „erkölcs teszetet”, aminek a pontszáma gólyatábori jelentkezés feltétele, a tesztben olyan szerény kérdésekkel bombáznak, hogy

Beindít a nekrofília, pedofília vagy az állatszex?
Volt már olyan egyéjszakás kalandod, ahonnan köszönés nélkül léptél le?
Feküdtél már le a partnered barátjával?Szexeltél már pénzért ? 
Ittad már meg a saját hányásod vagy másét?

Ez otthon vicces, ha pl.: a csajoddal töltöd ki, de ne tartozzon már a HÖK-re, hogy te milyen vagy (amúgy a gólyatárborban úgy is kiderül, de minek akarják előre tudni, ez olyan „Pistának jó lesz?” szagú)

A BME GTK HK leszedte a netről azt a gólyatábori jelentkezési lapot, ahol ezeket a dolgokat fel kellett tüntetned (letöltheted ITT, vagy lent a JPG). Ma délelőtt olyan 11.40-től a MesterGólya hivatalos honlapjáról eltűnt az egészalakos fényképet (tehát nem igazolványképet)” szöveg és most már „A kitöltött jelentkezési lappal küldj egy fényképet is” szöveg szerepel rajta. 

A lenti jelentkezési lapot INNEN lehetett letölteni, de a HÖK a mai nap folyamán leszedte :(((

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá’ minket a Facebookon.

Megosztás