Egyéb

Cicaharc: DK-s kéri számon Török Márkot

Ritka, hogy ilyen nagy formátumú közéleti szereplők csapnak össze, de cikkünk nyomán ez is összejött. A Demokratikus Koalíció szegedi választókerületi elnöke, Csóti Zsombor kéri számon az SZTE EHÖK elnökét, Török Márkot a gólyatábori lájkoltatás kapcsán.

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá’ minket a Facebookon.

SzegedCafé cikke szerint először támadja politikus nyíltan Török Márkot. A népszerű párt mérvadó politikusa (XD) egészen az ELTE-s listabotrányig szőtte a szálakat. Nyílt levelében ezt írja:

“Tisztelt Elnök Úr,

meglepődve olvastam a szegedi és országos médiumokban, hogy a hamarosan megrendezésre kerülő Gólyatáborokba történő regisztrációt Önök- sokak által nem ismert okok miatt- milyen bonyolulttá tették.

Kérem, hogy tájékoztasson engem és a nyilvánosságot az alábbiakról:

1. Mi szükség arra, hogy egy egyszerű regisztráció során a leendő diákok különböző közösségi oldalakat lájkolva tudják véglegesíteni a regisztrációjukat?

2. A “kötelezően” lájkolandó oldalak között több, Önhöz köthető vállalkozás is szerepel. Kérem, hogy a nyilvánosság előtt számoljon be arról, hogy ennek milyen célja van.

3. Készül e bármilyen nyilvántartás vagy lista azokról, akik lájkolták a fent említett oldalakat?

Bizonyára Ön is emlékszik még az ELTE-n kirobban listabotrányra, bízom benne, hogy nem szeretne azon dicstelen kollégái közé tartozni, akik az embert abban mérik, hogy milyen a bőrszíne, vallási hovatartozása, szexuális illetve politikai identitása.

Várom megtisztelő válaszát.”

Lenyűgöző konspiráció, de talán még nincs akkora baj, hogy a DK-tól várjanak megváltást az egyetemisták.

Megosztás