Mutyimondó

Szíjj László az Orbán által is használt magángéppel járt Dubajban, az abai polgármester gyertyával küzd az ellenzéki negatívság ellen

Robbanásszerű növekedést produkált az állami és önkormányzati megrendeléseknek köszönhetően Szíjj László építőipari cége, ő maga a nemzeti nagytőkések prototípusa lett – ám ez nem volt mindig így, mi most felvázoltuk a pályaívét Tiszakécskétől a dubaji luxusig. Megjártuk a Fejér megyei Abát is, ahol Kossa Lajos polgármester új rendszert vezetett be: tibeti hangtálakkal fognak nyugtázni minden testületi döntést, az ülések kezdetén pedig gyertyát gyújtanak az ártó szellemek és az ellenzéki negatívság elhallgattatására.

Adj 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99 százaléka!

Tiszakécskétől Bulgárián át Dubajig: így lett Szíjj László a NER egyik legfontosabb üzletembere

Néhány év alatt Magyarország egyik leggazdagabb embere lett a tiszakécskei vállalkozó, akinek építőipari cége robbanásszerű növekedést produkált az állami és önkormányzati megrendeléseknek köszönhetően. Mára Szíjj László a NER üzleti köreinek egyik legfontosabb szereplőjévé vált, az érdekeltségébe tartozik az MKB Bank harmada és a Közgép is, Mészáros Lőrinccel pedig egy bulgáriai építőcéget alapított. Van egy hatalmas villája a Gellért-hegyen, nyáron lefotóztuk az Adrián egy luxusjacht fedélzetén, nemrég pedig a ferihegyi repülőtéren, amikor a korábban Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc által is használt osztrák luxusrepülőgép éppen Dubajból tért vissza.

Az abai polgármester gyertyával és hangtállal küzd az ellenzéki gonosz ellen a testületi üléseken

Kossa Lajos, Aba város polgármestere a 2019. január 23-i testületi ülésen új hagyományt jelentett be: ezentúl tibeti hangtálakkal fognak nyugtázni minden testületi döntést, az ülések kezdetén pedig gyertyát gyújtanak az ártó szellemek és az ellenzéki negatívság elhallgattatására.

A héten emellett:

  • megkongattuk a vészharangot, hogy az Országos Széchényi Könyvtár lesz a NER tudományellenes inkvizíciójának következő áldozata,
  • próbáltuk megfejteni, mihez szükséges Szabó Marcell alkotmánybírónak közpénzen vett Volvo terepjáró,
  • elutaztunk a vasi megyeszékhelyre bemutatni, hogy van élet a Fidesz-többség lezúzása után is,
  • interaktív térképre tettük a budapesti térfigyelőket: Ön is megnézheti, hol kukkolja a Nagy Testvér,
  • latolgattuk, mi lehet a Fidesz új stratégiája, miután az európai konzervatívoknak is kezd elegük lenni Orbánból,
  • megosztottuk a súlyos részleteket Ján Kuciak szlovák újságíró és barátnője meggyilkolásáról.

További cikkeink:

Megosztás