Egyéb

Így estek egymásnak az oknyomozók két perc alatt, és ez nem túlzás! – VÁGATLAN FELVÉTEL

Egy szakmai konferencián Egerben éles vita robbant ki a magyar oknyomozó újságírás helyzetéről, az újságírói szerepfelfogásról és az oknyomozók feladatairól. Az Átlátszót képviselő Sarkadi Nagy Márton azonban már az elején leszögezte, hogy nem, hogy oknyomozónak, de újságírónak sem nevezné Huth Gergelyt a Pesti Srácok munkatársát,  akinek annál az asztalnál nincs is helye. Cserébe Huth “lesorosbérencezte” az Átlátszó újságíróját és ez még csak a kezdet volt. Itt van most a teljes vágatlan felvétel, és a legérdekesebb részletek. A további résztvevők Pethő András (Direkt36), Kósa András (VS). A Médiapiac 2015 címet viselő konferencián a vitát Lampé Ágnes vezette.

 

Sarkadi Nagy Márton (Átlátszó): “Huthnak nincs helye ennél az asztalnál”

Huth Gergely (Pesti Srácok): “Soros György bérencei vagytok”

És itt a teljes felvétel.

Független ember vagy?

Ha lesz 4 ezer független támogatója az Átlátszónak, akkor nincs az a lázárjános, aki el tudna minket hallgattatni. Legyél egy a 4 ezerből, és változtasd meg Magyarországot! Tudnivalók itt.

Támogatás SZJA 1% felajánlásával #Azénadómból

Ha 1%-od az Átlátszó céljaira kívánod felajánlani, személyi jövedelemadó bevallásodban az Asimov Alapítvány adószámát tüntesd fel, ami a következő: 18265541-1-42 Letölthető nyilatkozat itt.

Megosztás