Egyéb

A Porsche újabb tenderen nyert, most a KEF autóinak javítását végezheti

 

1,36 milliárd forintért végezheti a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által üzemeltetett autók javítását és karbantartását.

 

A Gablini Kft. és a Gombos Kft. elől vitte el a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. azt a gépjármű-javítási és karbantartási szolgáltatásról szóló tendert, amelyet a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) írt ki – derült ki az uniós Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számából. A pályázat keretösszege nettó 1,36 milliárd forint.

Kapcsolódó cikkek

A kéményseprők új autóit is a Porsche Hungáriától vásároltuk

Kisbuszt és Skodákat vett a Legfőbb Ügyészség 94 millióért

A KEF autóparkja igen csak vegyes. A minisztériumok, a Miniszterelnökség és a háttérintézményeik ellátását biztosító 632 gépjármű között van Audi, Seat, Skoda, VW, Citroën, FIAT, Ford, Honda, Iveco, Kia, Lexus, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Renault, Suzuki, Toyota és Volvo is.

Júliusban írtunk arról, hogy a Porsche a kilencvenes évek óta közbeszerzési favorit, és csak idén nyárig több mint két tucat közbeszerzésen nyert, összesen mintegy 1,2 milliárd értékben, túlnyomó többségben egyedüli győztesként.

Csikász Brigitta

Ha tetszett a cikk

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal! Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás