Egyéb

1,4 milliárdért fog kampányolni a kormány az EU-ban, megint Rogán szomszédja kapta a megbízást

A verseny nélküli közbeszerzést Csetényi Csaba cége nyerte. Lesz német nyelvű fotóalbum és játékfilm is, plusz kulturális-művészeti rendezvények Berlinben, Párizsban és Londonban.

 

tamogatoi_banner_cikkbe

 

Alig néhány nappal azután, hogy kiderült, Rogán Antal pasa parki szomszédjának cégei nyerték a Miniszterelnökség nettó 5 milliárd forintos kommunikációs tenderét, itt az újabb üzleti siker.

Az EU-s közbeszerzési értesítő legfrissebb számában megjelent tájékoztató szerint Csetényi egyik cége, a Network 360 Reklámügynökség Kft. és a németországi Red Rock Musikproduktion GmbH nyerte a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda nettó 1,4 milliárd forint értékű megbízását.

A feladat három részből áll:

1, német nyelvű fotóalbum Magyarország kulturális-történelmi értékeiről minimum ötezer példányszámban, és háromszáz oldal terjedelemben

2, sajtókampány lefolytatása Németországban az 1956-os szabadságharcról és forradalomról, ennek keretében a történelmi és kulturális kapcsolatok megerősítését célzó minimum 40 perces dokumentumfilm készítése, valamint egy releváns témájú játékfilm, és ezekhez kapcsolódóan pozitív tartalmú szerkesztőségi anyagok megjelentetése

3, kulturális-művészeti rendezvények megvalósítása Berlinben, Párizsban és Londonban

A nyertesekkel július 12-én kötött szerződést a Miniszterelnöki Kabinetiroda, a közbeszerzésen pedig nem volt nyílt verseny. Rogán Antal hivatala rendkívüli sürgőséggel indokolja a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást, továbbá hivatkoznak arra, hogy ezeket a feladatokat a 2018/2016. számú kormányhatározat írja elő. A kormányhatározat azonban nem nyilvános, nyoma sincs a Magyar Közlönyben.

Erdélyi Katalin

Ha tetszett a cikk

Előfizetőket keresünk – támogasd a munkánkat havi 1000 forinttal!

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás