Egyéb

Csetényi Csaba cégei reklámozzák majd a Liget-projektet

A Városliget Zrt. március 25-én írt alá egy nettó 390 millió forintos keretszerződést Rogán szomszédjának két cégével, a Network 360 és az Affiliate Network Kft.-vel.

 

tamogatoi_rontgen_jav2

 

Utoljára február végén írtunk Csetényi Csabáról, akinek érdekeltségei összesen 5,1 milliárd forint állami megbízást kaptak 2010 óta, legutóbb pedig a Miniszterelnökség 335 milliós tenderén lett befutó.

A sokak által vitatott Liget projekt kommunikációs feladatait is Csetényi cégei, a Network 360 Reklámügynökség Kft. és az Affiliate Network Kft. fogja ellátni egy éven keresztül. A Városliget Zrt. március végén kötött velük egy nettó 390 millió forint értékű keretszerződést, amely további egy évvel és nettó 155 millióval meghosszabbítható.

A Városliget Zrt. honlapjára feltöltött szerződésből kiderül, hogy a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda által tavaly megkötött, nettó 25 milliárd Ft értékű keretszerződésre hivatkozva írt ki valamikor a Városliget Zrt. egy közbeszerzést.

Vélhetően hirdetmény nélküli eljárásról van szó, mert nemhogy az eredmény, még az ajánlattételi felhívás sem található meg a Közbeszerzési Értesítőben.

Az viszont szerepel a megállapodásban, hogy a tenderre a Csetényi két cége által alkotott Egyesült Reklám Konzorcium nyújtotta be a legalacsonyabb összegű érvényes ajánlatot, így velük kötött szerződést a Városliget Zrt., melynek vezérigazgatója Mozsár István, igazgatóságának elnöke pedig Baán László. A szerződést Csetényi részéről két kft.-jének ügyvezetője, Nagy Brigitta szignálta.

 

csetenyivarosliget

 

A reklámkampány hamarosan indul, és egy évig biztosan el fog tartani. A szerződés értelmében a Network 360 és az Affiliate 12 hónapon keresztül látja el a Liget-projekthez kapcsolódó kommunikációs feladatokat. A nettó 390 millió forintos keretszerződés további 12 hónappal meghosszabbítható, ebben az esetben még nettó 155 millió forintot keretösszeget használhatnak fel Csetényi cégei.

Erdélyi Katalin

Ha tetszett a cikk

Előfizetőket keresünk – támogasd a munkánkat havi 1000 forinttal!

Adj 1%-ot az Átlátszónak, hogy megtudd, mire megy el az adód 99%-a!

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás