Egyéb

Szállj be te is az Átlátszó drónjába, és rólad is csinálunk légivideót!

Egy nem mindennapi meglepetéssel háláljuk meg a drónra kapott adományaitokat.

Egy héttel ezelőtt indítottuk el a gyűjtést, hogy vehessünk egy saját drónt, mert a nekünk eddig jobbnál-jobb légifelvételeket készítő Good Drones Lab csapata elhagyta az országot. Az általuk készített filmek rekordnézettséget értek el, ami azt bizonyítja, hogy nem csak szerintünk fontos madártávlatból bemutatni például egy tüntetést, hanem az olvasók részéről is óriási érdeklődés övezi a minden korábbinál pontosabb létszámbecslésre is alkalmas légifelvételeket – és a felcsúti vidámpark is ütősebben mutat fentről, mint a stadion mellől nézve.

 

 

Elhatároztuk tehát, hogy veszünk egy saját drónt és hozzá a szükséges kiegészítőket (extra akku, hátizsák, tablet, memóriakártyák), ehhez pedig a ti segítségeteket kérjük.

Adakozz az Átlátszó drónjára!

Bankszámla:

Raiffeisen Bank 12011265-01424900-00400008

SWIFT: UBRTHUHB

IBAN: HU59 1201 1265 0142 4900 0040 0008

Paypal: http://bit.ly/atlatszo-dron

Aki szeretné, hogy az adományösszesítő táblázatban közzétegyük a monogramját vagy a teljes nevét, jelezze ezt az utalási közleményben. Köszönjük.

A gyűjtés jól áll, a kitűzött 700 ezer forintból már közel 100 ezer forintot kaptunk tőletek (az adományok állása ebben a naponta frissülő táblázatban nyomonkövethető), és szeretnénk egy különleges eseménnyel megköszönni az adományaitokat.

Aki 5.000 forintot vagy többet utalt vagy fog utalni az Átlátszó drónjára, azt a végén meghívjuk egy drónpiknikre, ahol találkozhat a szerkesztőség tagjaival, megnézheti az adománya segítségével vásárolt masinát, amivel légifotót készítünk a résztvevőkről. Igény szerint anonimizáljuk is 🙂

Ha szeretnél eljönni az átlátszós drónpiknikre, ötezer forintos vagy annál nagyobb támogatásod elutalása után írj egy emailt az [email protected], és a gyűjtés befejezése után megírjuk neked a részleteket, az időpontot és a helyszínt.

Minden támogatás sokat számít, köszönjük az adományokat!

Megosztás