Cikkek

Eurábiát csinálnak a Sorosok és Rotschildok – Beépültem a CÖF-be, II. rész

Soltész Miklós Conchita Wurstot emlegette mint elrettentő példát, Csizmadia László a migránsok és az eltunyult Európa elleni harcra szólította fel híveit, Fricz Tamás rotschildozott és sorosozott, Kövér László pedig megköszönte a Békemeneteket a magyar állam nevében az Uránia Filmszínház dísztermében megtartott “Szellemi honvédők összejövetelén” november 20-án Budapesten.

Krakkóban a Békemenettel – Beépültem a CÖF-be, I. rész

Jelentkeztem a CÖF kerítésépítő regimentjébe, de végül Krakkóba mentem el velük. Két nap buszozás, egy nap zászlókkal vonulás, székely himnusz, lengyel szentmise és nacionalista tüntetés – néha nekem is úgy tűnt, hogy csak hallucinálom az egészet. Tovább az előző részre.

Még a krakkói út előtt, november 4-én kaptam a cöfös levlistán a meghívót az eseményre, ahol meghallgatjuk a nemzeti civil együttműködéssel kapcsolatos értékeléseket és jövőbeni elképzeléseket”, bemutatnak egy új honlapot, kitüntetéseket adnak át, fogadásra kerül sor, továbbá

“A helyszínre érkezők megkapják a szellemi honvédelemhez tartozást jelző jelvényt is”

Jelentkeztem, és szerencsém volt, befértem a 300 fős limitált keretbe. November 16-án küldték meg a részletes programot, aminek már a fejléce is gyönyörű: az esemény fővédnöke Kövér László, védnöke pedig Soltész Miklós.

 

 

A nagy napon fél 4-re érkeztem az Urániába, ahol Klárival, a krakkói szobatársammal beálltunk az előcsarnokban regisztrációra várva kanyargó sorba, kipipáltattuk a nevünket a listán, és iziben meg is kaptuk nem csak a beígért, ám sajnos a hüvelykujjam körménél nem nagyobb szellemi honvédő kitűzőt, hanem két bónusz ajándékot is: egy könyvet a kárpátaljai, és egy dvd-t az erdélyi magyarokról.

Korábbi cikkeink a CÖF-ről

Krakkóban a Békemenettel – Beépültem a CÖF-be, I. rész

Békemenet, CÖF, CÖKA, Pestisrácok – mi fán terem, kinek szolgál a magyar gongó?

Az szja 1%-os felajánlások terén ismét legyőztük az agyontámogatott kormánycivileket

20 millió forint pártpénz, 290 millió forint magánadomány a kormány civiljeinek

Itt a civil támogatások listája: a kormány mellett demonstrálni menő

Aztán várjuk, hogy bemehessünk a díszterembe, a műsorra. Mögöttünk dugig megtelik az előcsarnok, előttünk pedig a szerénynek nevezett állófogadást készíti elő a személyzet. Mellettem egy hölgy felteszi a bennem is erősen motoszkáló kérdést, miszerint

“Vajon mennyibe kerülhet ez az egész?”

De végre kinyitják az ajtókat, mehetünk be. Meglehetősen impozáns látvány a CÖF- és CET-zászlóval kidekorált, nemzeti színekre megvilágított színpad, biztos vagyok benne, hogy most meglesz mindaz a politikai fejtágítás, amit úgy hiányoltam a szocialista nagyvállalatok SZOT-üdülős kirándulásaira hajazó buszozáson.

És igen, tényleg csőstől dől az okosság. Soltész Miklós, az EMMI egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára megnyitóbeszédében kissé erőtlen hangon arról szónokol, hogy valakik olyan dolgokat tesznek, amelyek szétverik az emberek életét, a közösségeket, és a családokat is, vagyis megpróbálják eltüntetni a nemzeteket.

“Hoznak be olyanokat a köztudatba, mint a gender; nyeretnek meg egy európai uniós dalfesztiválon egy nőnek vagy férfinak látszódó emberrel valamit, miközben az érték az tudjuk, hogy hol van.”

Az államtitkár beszéde egy jobbikos kampányrendezvényen sem kaphatott volna nagyobb tapsot, utána pedig Csizmadia László, a CÖF elnöke lép a színpadra. Ő a Fidesz által gerjesztett hangulatnak megfelelően arról beszél, hogy Európa háborúban áll, és harcolni kell a kvótarendszer ellen.

Ha a bíróságon elbukik az ügy, akkor nemzetközi békemenet lesz a cél, a menekültmentes Magyarország érdekében. Sőt, van még egy fontos feladat a visegrádi négyek számára:

“Közösen kell elérni a jólétbe belefáradt, gondolkodásban lelassult uniós vezető bürokraták lecserélését!”

Csizmadia arról is beszél, hogy a CÖF és a CET tevékenységükkel közel kerülnek a prófétasághoz, és természetesen szavait tapsviharral hálálja meg a közönség.

A többségében nyugdíjasokból álló közönség, akik a csatába hívó lendületes beszédek után sokkal mérsékeltebb lelkesedéssel – néhányan konkrétan szunyókálva – hallgatják a határontúli partnerszervezetek képviselőinek kissé unalmas, és nem is rövid felszólalásait.

Egy gyors, ám szintén nem túl izgalmas honlapbemutató után azonban végre Fricz Tamás CÖF-CÖKA alapító és szóvivő következik, aki rendesen felrázza a közönséget egy tüzes beszéddel, amit mintha egyenesen a Kurucinfóra írt volna.

“Szervezett migránsáradat indult el Európa felé, amely, ha Soros György tervei valóra válnak, akkor egy-két évtizeden belül Európából Eurábiát csinál.”

Fritz kifejti, hogy a világban tapasztalható káoszról, az Iszlám Állam létrejöttéről, és a párizsi terrortámadásról is az USA tehet. Illetve igazából a zsidók.

“A globális pénzhatalom. A Rotschildok és Soros Györgyök.”

Hatalmas sikert arató mondókáját azzal zárja, hogy bár “van egy, a pénzhatalomnak kiszolgálatott áruló európai uniós elit Junckerrel és Merkellel élen”, de szerencsére van CÖF és Békemenet, meg egy csomó tisztességes honpolgár, akik szükség esetén “tűzzel-vassal megvédik hagyományainkat, vallásunkat, értékeinket, és szabadságunkat”.

 

 

Ezután átadják a szellemi honvédő díjakat Zétényi Zsoltnak, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumi elnökének, Tőkéczki László történésznek, az Eötvös Loránd Tudományegyetem tanszékvezető tanárának, és a Rákóczi szövetségnek a magyarság érdekében végzett sokéves munkájukért.

Végül Kövér László lép színpadra, aki arról beszél, hogy a magyar szellemi honvédelem most ismét találkozik a régi-új kísértetekkel, és

“Európában páratlan volt az a kiállás a nemzeti értékek és érdekek védelmében, amelyet a Békemenet többszázezernyi résztvevője, a szellemi honvédelem valóságos jelenkori békeserege az elmúlt esztendőkben tanúsított. A Magyar Állam képviselői nevében innen is köszönöm minden résztvevő polgártársam tudatosságát, és a szervező Civil Összefogás Fórum következetes munkáját.”

Köszönet után dicséret és bíztatás hangzik el a házelnök szájából:

“Nyugatról érkező aggasztó jelek arra utalnak, hogy az előttünk álló időkben nem csak a magyar, hanem az európai szellemiséget is védeni kell, így önök, a magyar védők, mint oly sokszor a történelemben, ismét Európát, az európai szellemet is védik; ismét példát, reményt és erőt adhatnak európai sorstársaiknak.”

A műsor végén a haza védelmében betöltött szerepének fontosságáról biztosított közönség mosolyogva kiárad a svédasztalos büfének berendezett kisterembe, ahol az egyik hosszú asztalon kávé, tea, üdítők és pezsgő, a másikon pedig többféle szendvics és sütemény sorakozik.

Minden kaja elfogy nagyjából négy perc alatt, többen púposra pakolt tányérokkal nyomakodnak, mintha egy hete nem ettek volna semmit.

A szervezők észlelik, hogy még éhes a közönség, ezért a hangosbemondón kérik, hogy mindenki fáradjon fel az emeleti kávézóba, ott folytatódik az állófogadás. Valóban, ott is dúsan megpakolt terülj-terülj asztalkák várják a szellemi honvédőket.

Csizmadia László a kávézó melletti helyiségben beszélget az est előadóival, majd végre kijön: lekíséri a kijárathoz a testőreivel távozó Kövér Lászlót. Amint elköszön a házelnöktől, odalépek hozzá, és kérek egy közös fotót, majd elindulok haza.

Ennyi volt. Ennyi elég volt a CÖF-ből. A szellemi honvédő jelvény remekül mutat majd a szerkesztőségi faliújságomon Bayer Zsolt engem fikázó irománya mellett, és megértettem, hogy mikor Krakkóban finoman megemlítettem, hogy Paks2 „kicsit” drága buli, akkor útitársam miért válaszolta azt, hogy „de ha nem az oroszok csinálják, hanem más, akkor lehet, hogy még drágább lenne”.

Bármit elhisznek, a leglogikátlanabb magyarázatokat, és a legdurvább konteóelméleteket is kritika nélkül elfogadják. Ilyen egy tökéletes háttérszervezet egy erőszakos, a saját személyes érdekeit és agyszüleményeit bármi áron megvalósító kormányzat számára.

Egy könnyen befolyásolható, önállóan nem gondolkodó tömeg, aki örül a rezsicsökkentésnek, egy-egy olcsó kirándulásnak és könyvnek, vagy pár sütinek a svédasztalról.

Erdélyi Katalin

Van egy remek karácsonyi ajándékötletünk: ajándékozz névre szóló 2016-os Átlátszó Támogató Kártyát!

Havonta csak egy ezres: már csak 872 új előfizetőre van szükségünk ahhoz, hogy az alapműködésünk közösségi finanszírozásúvá váljon.

A 2016-os Átlátszó Támogató Kártyát itt lehet megrendelni.

Megosztás