Egyéb

Józsefvárosban épít karriert a bukott HÖK-ös

Bozsoki Dániel a PPKE-BTK korábbi HÖK-elnöke, akit a pletykák szerint felelőtlen gazdálkodás miatt váltottak le, jelenleg annál a józsefvárosi önkormányzatnál dolgozik, amelyik amúgy is gyűtji a furcsa figurákat, hiszen ide dolgozik be Balogh Ákos mandiner főszerkesztő is webfejlesztőként, egy lezsírozott pályázat után.

Bozsokit 2012. december 5-én váltották le a PPKE-BTK HÖK-ének elnöki posztjáról, a hivatalos közlemény udvariasan csak annyit ír, hogy „bizalmatlansági eljárás keretében” buktatták meg, azonban az okokról már nem beszéltek nyíltan. Egy volt-pázmányos hallgató úgy értesült, hogy a pénzügyekben voltak tisztázatlan pontok, elszámolatlan és eltűnt összegek, végül ezek miatt kellett távoznia.

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá’ minket a Facebookon.

A bukott elnök egyébként sem tartja magát távol a politikától, a X. kerületi Fidelitas csoportvezetője, a már idézett pázmányos hallgató azt mesélte, hogy Bozsoki 2014-ben már parlamenti képviselőként képzelte el magát. Jó úton halad, ha a Józsefvárosi Önkormányzatnál már most talált magának állást (legalábbis a Facebook-oldala szerint), annak dacára, hogy HÖK-ösként fegyelmivel esett ki a hatalomból.

Reméljük, hogy a Kocsis Máté vezette önkormányzatnál nem pénzügyekkel foglalkozik majd!

Ha bővebb információd van az esetről, jelezd a [email protected] emailen!

Megosztás