Egyéb

Vélemény: Klinghammer államtitkár lehülyézte a kormányt

Úgy tűnik, az értékalapú kormánynak egyetlen értéktermelő tagja sincs, legfeljebb az embereket gyönyörködtetik, boldogságot adnak. Még szegény felsőoktatási államtitkár sem ér fel ehhez, ugyanis ő is csak térképész. Mindenesetre azt mondja:
,,A mai világban a természettudományok és a műszaki tudományok értéktermelők. A humántudományok, a kultúra nagyon fontos, de nem értéket teremtenek, hanem az embereket gyönyörködtetik, boldogságot adnak.”
(Nota bene, Tarlós Mobilgát István viszont mélyépítő mérnök, biztos ezért ellenőrizte csak a védekezést vasárnap, ellentétben a boldogságot adó jogászminiszterelnökkel, aki viszont irányította.)
 
Hagyjuk is, keresett-e már valaha valaki pénzt azzal, hogy megírta a Harry Pottert vagy kormánybiztosként leforgatta (mondjuk a pesti -Moszkvában- Széll Kálmánban) az Élet Kurva Drágát. Hagyjuk is, miből is él ma egy menő cég Pesten, mondjuk a LogMeIn, a Ustream, és főleg a Prezi.
 
Idézzük inkább a modern kor talán legünnepeltebb vállalkozóját, a világ legnagyobb cégének alapítóját, tessék 1:07-nál nagyon fülelni:

(Mellesleg a cég ma tartja az éves nagy konferenciáját, volt sok értéktermelő bejelentés.)
 
Ha valakinek pedig lenne két órája (csak két óra!) arra, hogy többet és jobban tudjon a felsőoktatásról, mint bárki a Kiskörúton belül, az üljön a gép elé, és mozizzon.
 
Aki szívesebben olvas, mindenképpen olvassa el ezt.

Megosztás