Egyéb

Kuna Tibor rózsadombi ingatlancéget alapított

 

Saját tulajdonú ingatlan értékesítésére hozott létre vállalkozást Szijjártó Péter barátja, Kuna Tibor kommunikációs cége, az aranytojást tojó Trinity International Communications.

A II. kerület elegáns villanegyedében működik a Quadrum Investitio Zrt., amelyet a minap hozott létre egyedüli részvényesként Kuna Tibor kommunikációs cége, a Trinity International Communications Kft., az ügyvezető Kuna.

Az új cég fő tevékenysége a saját tulajdonú ingatlan értékesítése lesz, de egyéb ingatlanos teendőkkel és tanácsadással is foglalkozik majd. Annak azonban egyelőre nem találni nyomát, hogy máris beütött volna a nagy üzlet.

Mintha egyébként Kuna egyéb cégei is hátrébb szorultak volna a kormánykedvencek listáján. Az idénre nem is látni elnyert közmegbízását sem a Trinitynek, sem a Young&Partnersnek a Közbeszerzési Értesítőben. Holott 2015-ben még negyedikek voltak az Átlátszó kormányközeli-közbeszerzéslistján 25,6 milliárd forint értékű szerződéssel.

Ekkoriban derült ki Kunáról a 444.hu írásából az is, hitvallása szerint Istentől eredő küldetése, hogy állami megrendeléseken gazdagodjon. Ez nem is alakul rosszul, a Trinity árbevétele például 2011 és 2015 között 8,8 millió forintról 4,5 milliárdra nőtt, az osztalék 2015-ben 670 millió forint volt.

Kapcsolódó cikkeink:

Folyik a szar a Tiszába, de Kuna Tibor PR-cége negyedmilliárd forintot keres az államosított szennyvíz-bizniszen

„Kérjük vissza az arzénos vizet” – így sikerült a 6 milliárdos ivóvíz-projekt Felső-Bácskában

Házipénztárként használják az Eximbankot kormányközeli üzletemberek

200 millió forintos megbízás a HungaroControltól Kuna Tibor cégének

Mészáros Lőrinc és Kuna Tibor cégei, a Puskás Akadémia ügyvédje is szerződött tavaly a MÁV-val

Kuna Tibor cége két közbeszerzést is nyert ugyanazon a napon

Rádi Antónia

Megosztás