Egyéb

Jegyek, akkreditáció, közlekedés – nem áll le a vizes vb-s közbeszerzési gyár

 

Többek között a versenyhelyszínekkel kapcsolatos közlekedési tervekre írt pályázatban hirdettek nyertest az uniós közbeszerzési értesítőben.

 

66,7 millió forintért készítheti el a Főmterv Mérnöki Tervező Zrt. a budapesti vizes világbajnokság közlekedési terveit. Az eredetileg 7,5 millió forintra kiírt tender magában foglalja a rendezvény helyszínek ideiglenes forgalmi rendjének megtervezését és a szükséges szakági tervek (forgalomtechnika, útépítés, vízépítés, közművek, fakivágási terv, stb.) elkészítését többek között a versenyekkel, az ünnepélyes megnyitóval, a szállásokkal kapcsolatban.

Az eredetileg becsült összértéknél (78,1 millió forint) olcsóbban, 65,9 millió forintért végzi el a vb-hez kapcsolódó akkreditációs feladatokat a debreceni Kelet-Comp Kft. Feladata, hogy a tervezett négy akkreditációs központ teljes körű üzemeltetését megoldja, személyzettel, segédanyagokkal együtt, beleértve az előkészületeket is.

A jegyelőállítási és jegyértékesítési szolgáltatás ellátásával a TEX Hungary Kft.-t bízza meg a Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. A tender eredetileg becsült értéke forintra pontosan megegyezik a szerződés végleges összértékével, ami 57 339 584 forint.

D. Kovács Ildikó

Januári előfizetési akció!

Januárban minden huszadik régi és új előfizetőnket megajándékozzuk egy Átlátszós pólóval. Részletek itt.

Megosztás