Egyéb

Két állami tenderen is befutott a MindShare Médiaügynökség

 

Az NMHH 200 millió forintos, és az MTVA 400 millió forintos közbeszerzésén is nyert a MindShare, ami egyike annak a három cégnek, amelyekkel tavaly kötött 25 milliárd forint keretösszegű szerződést a Nemzeti Kommunikációs Hivatal.

 

KORMÁNYPROPAGANDA HELYETT VALÓDI HÍREK

Előfizetőket keresünk – támogasd a függetlentényfeltáró újságírást havi 1000 forinttal!

 

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal tavaly nyáron 25 milliárd forint értékű keretszerződést kötött a Csetényi Csaba tulajdonában lévő Network 360 Reklámügynökség Kft.-vel és és Affiliate Network Kft.-vel, valamint a Kuna Tibor tulajdonában lévő Trinity International Kft.-vel, továbbá a MindShare Médiaügynökség Kft.-vel az állami intézmények kommunikációs feladatainak ellátására.

A Somlói Zsolt által vezetett MindShare az EU-s közbeszerzési értesítő legfrissebb számában megjelent tájékoztatók szerint két nagy tenderen is befutó lett.

Korábbi cikkeink a MindShare Médiaügynökségről

Kétmilliárd forintot osztott szét Schmidt Mária alapítványa az ’56-os emlékévre

Szijjártó haverja rosszul, Rogán szomszédja jól szerepelt egy közbeszerzésen

200 millió forintért reklámozza a kormány a földárveréseket

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tárgyalásos eljárása eredményeképpen még augusztusban bízta meg a MindShare-t és az iCSR.hu Nonprofit Kft.-t médiatervezési és -vásárlási feladatokkal. A szerződés keretösszege nettó 200 millió forint. A megbízás a keretösszeg kimerüléséig, de legfeljebb 3 évig szól.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) még júliusban írt ki nyílt közbeszerzést reklámtervezési és -szervezési szolgáltatásokra. Október 10-én közepén kötöttek szerződést három céggel, amelyek közösen tettek ajánlatot. Rajtuk kívül más nem pályázott. A három cég az XT Media Kft., a HAB Advert Kommunikációs Ügynökség Kft. és a Mindshare. A 2016-2017-re vonatkozó megbízás keretösszege nettó 400 millió forint.

Erdélyi Katalin

Ha tetszett a cikk

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal! Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás