Egyéb

26 millió forintért készülnek a migrációs helyzet remek kezeléséért járó kitüntetések

Hatezren örülhetnek majd annak az elismerésnek, amelyet a migrációs válsághelyzet kezeléséért kapnak a Honvédelmi Minisztériumtól. Az ilyen elnevezésű szolgálati jel elkészítésére kiírt tendert a Vésnök Kft. nyerte el.

 

tamogatoi_banner_cikkbe

 

A Közbeszerzési Értesítő legfrissebb száma igazi örömhírt tartogat.

Kiderült ugyanis, hogy a Honvédelmi Minisztérium (HM) hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás során megbízta a Vésnök Kft.-t a Migrációs Válsághelyzet Kezeléséért Szolgálati Jel elkészítésével.

A cég hatezer érmét gyárt le mintegy nettó 25,8 millió forintért.

Igaz, a minisztérium részéről az eredményhirdetésben arra hivatkoznak, hogy a legalacsonyabb ár alapján választották ki a nyertest, ugyanakkor megjegyezték azt is, hogy „az Ajánlattételi felhívás tárgyát képező termékek a Vésnök Kft. által készített egyedi jellegű, színvonalas kézműves termékek körébe tartoznak és szerzői jogvédelem alá esnek.”

A Vésnök Kft.-vel a szerződést július 22-én meg is kötötték, így hamarosan elkészülhetnek a kitüntetések, amelyek kézhezvételét valószínűleg nagyon várják a határon szolgálatot ellátók.

Csikász Brigitta

A fotó a Vésnök Kft. honlapjáról készült.

Ha tetszett a cikk

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal! Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás