Egyéb

Jól szerepel a Valton-Sec Kft. a KEF és a HM közbeszerzésein

Be lesz biztosítva idén is a Békemeneteket biztosító Valton-Sec Kft helyzete: jól szerepelt a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság és a Honvédelmi Minisztérium közbeszerzésén is.

banner2_mozgo_2

 

Őrzési feladatokat és recepciós szolgáltatást kell végezniük a Valton-Sec Kft. és a Pfm Kft. embereinek a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) által üzemeltetett fővárosi és vidéki – debreceni, miskolci, pécsi, soproni, kecskeméti és szegedi ingatlanokban – jelent meg a múlt héten az uniós Közbeszerzési Értesítőben.

A Valton-Sec őrző-védő cég azzal vált ismertté, hogy fideszes rendezvényeket, így a Békemeneteket, továbbá focimeccseket biztosít.

Korábbi cikkünk a témában

Mélyen a piaci ár alatt bérli egy Fidesz-közeli cégcsoport a XI. kerület legjobb vendéglátóhelyeit

A biztonsági emberek és recepciósok mellett a KEF-nek szüksége van diszpécserként dolgozókra, csomagvizsgálókra, teherportai feladatokat ellátókra és olyanokra, akik a parkolókat őrzik, rendezvényeket biztosítnak és pénzszállításokra felügyelnek.

Mindezért nettó 1,1 milliárd forintot fizet a közösen ajánlatot tevő Pfm Kft-nek és Valton-Sec Kft-nek, amelyek a munka teljesítéséhez alvállalkozókat vesznek majd igénybe.

A Valton-Sec a Honvédelmi Minisztérium pályázatán is remekelt – derült ki a tender közzétett eredményhirdetéséből –, így 123,6 millió forintért lát majd el kiemelt rendezvényekhez kapcsolódóan idén március 15-től év végéig technikai, logisztikai, biztonsági tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat.

A Valton-Sec és a vele közösen induló Event Stuff Rendezvényszervező Kft. és a GEM Rendezvénytechnikai Kft. javára az eredményhirdetés szerint a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás döntött.

Csikász Brigitta

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal! Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás