Egyéb

Bréking! Rogán szomszédja elvesztett egy közbeszerzést!

Pedig a Rogán Antal által vezetett Nemzeti Kommunikációs Hivatal írta ki a tendert. Nem értjük.

Már épp megszoktuk, hogy Rogán Antal szomszédja nyeri mostanában az állami reklámkampányokra kiírt közbeszerzéseket, erre most megjelent az EU-s közbeszerzési értesítőben egy hirdetmény, miszerint nem Csetényi Csaba cége kapott egy nettó 150 millió forintos megbízást.

Pedig ő szokott kapni

Rogán szomszédjának is boldog karácsonya volt

Az EMMI családbarát kampányait is Csetényi Csaba cégére bízták

A Rogán által vezetett Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) „Vállalkozási keretszerződés – médiavásárlási és médiatervezési szolgáltatások/2015” tárgyú közbeszerzésén még tavaly december 4-én született döntés. A közbeszerzés hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás volt, és két ajánlat érkezett rá.

Az egyik Rogán Pasa parki szomszédjának, Csetényi Csaba cégétől, a másik a MyAd Marketing Kommunikációs és Tanácsadó Kft.-től. Az eddigi gyakorlattól eltérően pedig nem a  Network 360 Kft nyert, hanem a másik ajánlattevő, a MyAd Kft., így utóbbié lett a nettó 150 milliós munka.

A 2013-ban alapított, budapesti bejegyzésű MyAd Kft. tulajdonosa egy testvérpár, Komendó Beatrix és Komendó Gabriella. A MyAd volt az a cég, amely 2014-ben óriáscsúszdát tett az Árpád hídnál lévő lépcsőre, 2015-ben pedig stranddá alakított át egy buszt – mindkét akció a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. reklámkampányának részeként készült.

Erdélyi Katalin

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal! Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás