Cikkek

Az atlatszo.hu új ruhája

Kedves olvasóink, megújult külsővel folytatja az atlatszo.hu, Peng György, a Pátyi Online Falugyűlés webmestere jóvoltából, aki testre szabta nekünk a Gabfire Newspaper WordPress témát. Köszönjük! Az új dizájn áttekinthető, jól strukturált módon tálalja a július óta felgyűlt nem kevés tartalmat, külön kategóriákban kezeli a cikkeinket, a rövidhíreinket és az angol nyelvű híreinket. Új funkció a hírlevél: a feliratkozók napi, heti vagy havi bontásban emailben is megkaphatják híreinket. Kommentelni a rosszindulatú trollkodás megfékezése végett ezentúl csak a regisztrált felhasználók tudnak.

Az atlatszo.hu fejlesztésére nem áldoztuk volna ennyi szabadidőnket, ha nem éreznénk úgy hogy a projekt másoknak, sokaknak, nektek is fontos. Az indulás óta eltelt három hónapban rengeteg levelet és bíztatást kaptunk, sokan fordultak hozzánk különféle ügyekkel, a Facebookon több mint kétezer rajongót toboroztunk, és több mint hatvanan pénzadományokkal is segítették a működésünket: közadakozásból mintegy 1,8 millió forintot gyűjtöttünk. Szeretnénk megszolgálni a bizalmat, ezért az új formához több tartalom is társul majd: rövidhíreink naponta frissülnek, és decemberig négy információszabadság perünk is lesz majd, amelyeket a közérdekű adatigényléseinket megtagadó intézmények ellen indítottunk.

Az atlatszo.hu – miközben keresi a céljaival szimpatizáló intézményi támogatókat – továbbra is magánadományokból működik, ezért arra kérünk benneteket, hogy akinek szimpatikus amit csinálunk, lehetőségeihez mérten támogassa, bátorítsa anyagilag is a projektet. A támogatás mikéntjéről és szabályairól ezen az oldalon olvashatsz. Kérjük hogy az új külsővel kapcsolatos észrevételeiteket, az esetleges problémákat, döglött linkeket jelezzétek nekünk alant a komment mezőben.

Update: A friss bejegyzésekben néhány komment elveszett az átállás miatt, ezért elnézést kérünk, kommenteld újra!

Megosztás