Bezárás
heart

Támogatási lehetőségek

Támogatás SZJA 1% felajánlásával – Adj 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99%-a! #Azénadómból Ha az 1 százalékodat idén…

Támogatás SZJA 1% felajánlásával – Adj 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99%-a! #Azénadómból

Ha az 1 százalékodat idén is az atlatszo.hu céljaira, projektjeire kívánod felajánlani, a személyi jövedelemadó bevallásodban az Átlátszónet Alapítvány adószámát tüntesd fel, ami a következő: 18516641-1-42

További részletek az 1% felajánlásáról: atlatszo.hu/azenadombol

*****

Támogatás postai befizetéssel (“sárga csekk”)

Szeretsz postára járni? Mostantól postai befizetéssel is tudsz minket támogatni, amihez “sárga csekket” küldünk. Add meg a postacímedet, és már repül is a csekk: http://bit.ly/sarga-csekket-kerek

*****

Támogatás banki átutalással

Támogatásokat az atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft. fogad a Raiffeisen Bank 12011265-01424900-00100007 bankszámlaszámán.

Your support is kindly accepted by atlatszo.hu Közhasznú Kft. at Raiffeisen Bank. 

IBAN: HU04 1201 1265 0142 4900 0010 0007

SWIFT: UBRTHUHB 

(Az atlatszo.hu MagNet 16200216-00141891 számlaszáma is él, az arra a számlaszámra küldött alkalmi és rendszeres támogatásokat is megkapjuk.)

*****

Támogatás bankkártyával az adjukossze.hu oldalán keresztül 

Ha van bankkártyád, akkor pár kattintással gyorsan tudsz támogatást nyújtani nekünk az adjukossze.hu oldalán.(Ha korábban az adhat.hu oldalán keresztül támogattál bennünket rendszeresen, ne aggódj, az ott beállított támogatásod továbbra is él, csak az adjukossze.hu oldalon keresztül kapjuk meg.)

Ide kattints a bankkártyás támogatás beállításához.

*****

Nemzetközi nagyvállalatnál dolgozol? Támogathatsz bennünket a Benevity-n keresztül is

Bárhol is dolgozol a világban, ha a munkáltatód lehetőséget ad arra, hogy adott összeget felajánlj egy nonprofit szervezetnek, akkor ne feledd, az Átlátszónet Alapítvány is ajánlható. Benevity adatlaphoz kattints ide.

*****

Előfizetőket keresünk – támogasd a munkánkat havi 1000 forinttal! 

Részletek: atlatszo.hu/elofizetes

*****

Szeretnéd tudni, mire költjük a támogatásokat?

Iratkozz fel támogatói hírlevelünkre itt!

Pénzügyi beszámolók, közhasznúsági jelentések itt

*****

Rendszeres támogatás bankkártyával vagy PayPallal (PayPalon keresztül)

Ha van bankkártyád, akkor egyszeri regisztrációval lehetőséged van havi rendszeres támogatást nyújtani a projektnek a PayPalon keresztül. Ehhez keresd a “No PayPal account? Pay using your credit or debit card” feliratot. Persze, ha van már PayPalod, akkor erre nincs is szükség, a PayPaloddal is tudsz fizetni.

PayPal azonosítónk egyébként: info@atlatszo.hu

*****

Egyszeri vagy rendszeres támogatás bankkártyával (regisztráció nélkül) vagy PayPallal (PayPalon keresztül)

Ha van bankkártyád, akkor külön regisztráció nélkül is lehetőséged van egyszeri tetszőleges összegű vagy havi rendszeres támogatást nyújtani a projektnek a PayPalon keresztül.

Ehhez  kattints ide, írd be az összeget, és ha ezt havonta,  rendszeresen akarod nekünk nyújtani, akkor jelöld be a pipát a “Make This Recurring (Monthly)” dobozban. Ha a bankkártyáddal akarsz fizetni, akkor keresd az oldalon a bankkártya logók felett a “Don’t have a PayPal account? Use your credit card or bank account (where available). Continue feliratot, és oda kattintva regisztráció nélkül tudsz is nekünk utalni.

Természetesen, ha van PayPal fiókod, akkor is élhetsz az egyszeri támogatás lehetőségével, kattints ide bátran.

 

*****

Újdonság pólófronton

Már három majmos, “nem fogjuk be” feliratú pólóval is támogathatod az Átlátszót! Részletek itt.

*****

Már barionnal is támogathatsz minket

*****

Támogatás Bitcoinnal

Kattints ide, vagy küldd az adományod erre a Bitcoin-címre: 14xYQYVk9xSQwxAiN58HEMaUaox6eXbchq

*****

Támogatás Flattr-en keresztül

Kattints ide Flattr-en keresztüli támogatáshoz!

*****

Támogatás pólóvásárlással (különböző fazonok és színek, sőt, strandtáska is)

Soros army logós pólórendeléshez kattints ide

Atlatszo.hu logós pólórendeléshez kattints ide

Visszaélésszerű adatigénylős pólórendeléshez kattints ide

Keresztapás NAV pólórendeléshez kattints ide

*****

*****

Támogatási felhívások

A legkisebb is számít – megduplázták az Átlátszó büdzséjét az előfizetések és a kisadományok

Hároméves az Átlátszó – van itt négyezer független ember?

Előfizetőket keresünk – Halász Áron támogatási felhívása

Előfizetőket keresünk – Oroszi Babett támogatási felhívása

Előfizetőket keresünk – szállj be te is, támogasd a rezsiharcunkat! 

Előfizetőket keresünk – Kovács Ildikó támogatási felhívása

„Most itt lehet szabadon újságot írni” – Mong Attila támogatási felhívása

Mi mind visszaélésszerű adatigénylők vagyunk – támogassa pólóvásárlással az Átlátszót!

*****

Támogatási elveink

Az atlatszo.hu magánadományokból tartja fenn magát. Az átláthatóság érdekében az adományozók nevét és az adomány összegét, természetben nyújtott adomány esetében az adomány jellegét és értékét a honlapon közzétesszük.

A kis összegű, magánszemélyektől származó adományok esetében méltányolhatónak látjuk azokat az igényeket, hogy az adományozás ténye – az adományozó személyes élethelyzetére vagy más körülményeire tekintettel – ne kerüljön közzétételre, ezért az egy naptári évben összesen 500 ezer forint alatti összeget adományozók adatait csak külön ezirányú kérésük esetén tesszük közzé.

Az egy naptári éven belül összesen 500 ezer forint feletti adományok esetében a támogatóval külön szerződést kötünk, amelyben az adományozó külön is vállalja, hogy a honlap tevékenységére semmilyen befolyást nem gyakorol.

Nem fogadunk el adományt magyar kormányzati vagy önkormányzati szervezettől, közalapítványtól, köztulajdonban álló gazdasági társaságtól, párttól, párt által alapított alapítványtól, párt részesedésével működő gazdasági társaságtól, valamint – a nyilvánosan működő részvénytársaság kivételével – olyan jogi személytől, amelynek tulajdonosi vagy döntéshozói háttere nem átlátható.

Országgyűlési, helyi önkormányzati vagy európai parlamenti képviselőtől, valamint párt országos, területi vagy helyi választott tisztségviselőjétől csak abban az esetben fogadunk el adományt, ha – annak összegétől függetlenül – az adományozó hozzájárul a nevének, az adomány összegének, továbbá a jelölő szervezet megjelölésével képviselői vagy a párt megjelölésével tisztségének a honlapon történő közzétételéhez.

Az atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft. részére juttatott adományokról a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 3. számú melléklet A) fejezet 13. pontja szerinti igazolást állít ki, így azok a társasági adó szempontjából az adományozónál a vállalkozási tevékenység érdekében felmerült költségnek minősülnek. Ezen túl, tartós adományozási szerződés esetében (legalább négy éven keresztül, évente legalább egy alkalommal, azonos vagy növekvő összegben nyújtott adomány) az adomány összegének 20%-ával a társasági adó alapja csökkenthető.

*****

Jelenlegi és volt intézményi támogatóink