médiaszereplés

Infláció, lakáshitelek, szennyezett kutak – a Flaszterben járt kollégánk, Katus Eszter

Az Átlátszó szerkesztő-újságírója, Katus Eszter meghívást kapott a Magyar Hang Flaszter című műsorába, ahol Dévényi István újságíróval és Tresó T. Tiborral, az N1TV szerkesztő-műsorvezetőjével beszélgetett az inflációról, a lakáshitelekről, az ellenzéki pártokról, a gödi kutak szennyezettségéről, valamint egy, a fideszes politikusok körében népszerű pincészetről. 

A polgári Magyar Hang hetilap 2020-ban döntött úgy, hogy nyomtatott példányaiban helyet ad más médiumok anyagainak is. Egyik szövetségesük oknyomozó portálunk, az Átlátszó lett. Így havonta egyszer, egy négyoldalas mellékletben publikáljuk az újságban az általunk feltárt ügyeket. A lap ennek kapcsán hívta meg kollégánkat, Katus Esztert a Flaszter című műsorukba.

A Magyar Hang legfrissebb számában arról írunk, hogy a paksi önkormányzat letarolná a Duna-partot, a veszprémi városvezetés hasonló hibákat követhet el az EKF kapcsán, mint a pécsi, és hogy a felcsúti kisvasút továbbra is veszteséges: hat év alatt már 324 millió forint veszteséget termelt. Továbbá beszámolunk arról is, hogy a gödi kutak vizében mérgező oldószert találtak egy vizsgálat során, hogy a fideszes politikusok körében népszerű szekszárdi borászat az elmúlt években közel ötmilliárd forint támogatást kapott, valamint ábrák segítségével mutatjuk be, hogyan csúszott bele Magyarország a hibrid rezsimek csoportjába.

A műsorban téma volt továbbá, hogyan szabadultak el az árak a boltokban, hol tartanak a lakáshitelek törlesztőrészletei, és hogy mennyire népszerűek most az ellenzéki pártok.

A teljes műsor itt visszanézhető:

Megosztás