Eurábiát csinálnak a Sorosok és Rotschildok – Beépültem a CÖF-be, II. rész

cof-005

Soltész Miklós Conchita Wurstot emlegette mint elrettentő példát, Csizmadia László a migránsok és az eltunyult Európa elleni harcra szólította fel híveit, Fricz Tamás rotschildozott és sorosozott, Kövér László pedig megköszönte a Békemeneteket a magyar állam nevében az Uránia Filmszínház dísztermében megtartott “Szellemi honvédők összejövetelén” november 20-án Budapesten.

Krakkóban a Békemenettel – Beépültem a CÖF-be, I. rész

Jelentkeztem a CÖF kerítésépítő regimentjébe, de végül Krakkóba mentem el velük. Két nap buszozás, egy nap zászlókkal vonulás, székely himnusz, lengyel szentmise és nacionalista tüntetés – néha nekem is úgy tűnt, hogy csak hallucinálom az egészet. Tovább az előző részre.

Még a krakkói út előtt, november 4-én kaptam a cöfös levlistán a meghívót az eseményre, ahol meghallgatjuk a nemzeti civil együttműködéssel kapcsolatos értékeléseket és jövőbeni elképzeléseket”, bemutatnak egy új honlapot, kitüntetéseket adnak át, fogadásra kerül sor, továbbá

“A helyszínre érkezők megkapják a szellemi honvédelemhez tartozást jelző jelvényt is”

Jelentkeztem, és szerencsém volt, befértem a 300 fős limitált keretbe. November 16-án küldték meg a részletes programot, aminek már a fejléce is gyönyörű: az esemény fővédnöke Kövér László, védnöke pedig Soltész Miklós.

 

 

A nagy napon fél 4-re érkeztem az Urániába, ahol Klárival, a krakkói szobatársammal beálltunk az előcsarnokban regisztrációra várva kanyargó sorba, kipipáltattuk a nevünket a listán, és iziben meg is kaptuk nem csak a beígért, ám sajnos a hüvelykujjam körménél nem nagyobb szellemi honvédő kitűzőt, hanem két bónusz ajándékot is: egy könyvet a kárpátaljai, és egy dvd-t az erdélyi magyarokról.

Korábbi cikkeink a CÖF-ről

Krakkóban a Békemenettel – Beépültem a CÖF-be, I. rész

Békemenet, CÖF, CÖKA, Pestisrácok – mi fán terem, kinek szolgál a magyar gongó?

Az szja 1%-os felajánlások terén ismét legyőztük az agyontámogatott kormánycivileket

20 millió forint pártpénz, 290 millió forint magánadomány a kormány civiljeinek

Itt a civil támogatások listája: a kormány mellett demonstrálni menő

Aztán várjuk, hogy bemehessünk a díszterembe, a műsorra. Mögöttünk dugig megtelik az előcsarnok, előttünk pedig a szerénynek nevezett állófogadást készíti elő a személyzet. Mellettem egy hölgy felteszi a bennem is erősen motoszkáló kérdést, miszerint

“Vajon mennyibe kerülhet ez az egész?”

De végre kinyitják az ajtókat, mehetünk be. Meglehetősen impozáns látvány a CÖF- és CET-zászlóval kidekorált, nemzeti színekre megvilágított színpad, biztos vagyok benne, hogy most meglesz mindaz a politikai fejtágítás, amit úgy hiányoltam a szocialista nagyvállalatok SZOT-üdülős kirándulásaira hajazó buszozáson.

És igen, tényleg csőstől dől az okosság. Soltész Miklós, az EMMI egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára megnyitóbeszédében kissé erőtlen hangon arról szónokol, hogy valakik olyan dolgokat tesznek, amelyek szétverik az emberek életét, a közösségeket, és a családokat is, vagyis megpróbálják eltüntetni a nemzeteket.

“Hoznak be olyanokat a köztudatba, mint a gender; nyeretnek meg egy európai uniós dalfesztiválon egy nőnek vagy férfinak látszódó emberrel valamit, miközben az érték az tudjuk, hogy hol van.”

Az államtitkár beszéde egy jobbikos kampányrendezvényen sem kaphatott volna nagyobb tapsot, utána pedig Csizmadia László, a CÖF elnöke lép a színpadra. Ő a Fidesz által gerjesztett hangulatnak megfelelően arról beszél, hogy Európa háborúban áll, és harcolni kell a kvótarendszer ellen.

Ha a bíróságon elbukik az ügy, akkor nemzetközi békemenet lesz a cél, a menekültmentes Magyarország érdekében. Sőt, van még egy fontos feladat a visegrádi négyek számára:

“Közösen kell elérni a jólétbe belefáradt, gondolkodásban lelassult uniós vezető bürokraták lecserélését!”

Csizmadia arról is beszél, hogy a CÖF és a CET tevékenységükkel közel kerülnek a prófétasághoz, és természetesen szavait tapsviharral hálálja meg a közönség.

A többségében nyugdíjasokból álló közönség, akik a csatába hívó lendületes beszédek után sokkal mérsékeltebb lelkesedéssel – néhányan konkrétan szunyókálva – hallgatják a határontúli partnerszervezetek képviselőinek kissé unalmas, és nem is rövid felszólalásait.

Egy gyors, ám szintén nem túl izgalmas honlapbemutató után azonban végre Fricz Tamás CÖF-CÖKA alapító és szóvivő következik, aki rendesen felrázza a közönséget egy tüzes beszéddel, amit mintha egyenesen a Kurucinfóra írt volna.

“Szervezett migránsáradat indult el Európa felé, amely, ha Soros György tervei valóra válnak, akkor egy-két évtizeden belül Európából Eurábiát csinál.”

Fritz kifejti, hogy a világban tapasztalható káoszról, az Iszlám Állam létrejöttéről, és a párizsi terrortámadásról is az USA tehet. Illetve igazából a zsidók.

“A globális pénzhatalom. A Rotschildok és Soros Györgyök.”

Hatalmas sikert arató mondókáját azzal zárja, hogy bár “van egy, a pénzhatalomnak kiszolgálatott áruló európai uniós elit Junckerrel és Merkellel élen”, de szerencsére van CÖF és Békemenet, meg egy csomó tisztességes honpolgár, akik szükség esetén “tűzzel-vassal megvédik hagyományainkat, vallásunkat, értékeinket, és szabadságunkat”.

 

 

Ezután átadják a szellemi honvédő díjakat Zétényi Zsoltnak, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumi elnökének, Tőkéczki László történésznek, az Eötvös Loránd Tudományegyetem tanszékvezető tanárának, és a Rákóczi szövetségnek a magyarság érdekében végzett sokéves munkájukért.

Végül Kövér László lép színpadra, aki arról beszél, hogy a magyar szellemi honvédelem most ismét találkozik a régi-új kísértetekkel, és

“Európában páratlan volt az a kiállás a nemzeti értékek és érdekek védelmében, amelyet a Békemenet többszázezernyi résztvevője, a szellemi honvédelem valóságos jelenkori békeserege az elmúlt esztendőkben tanúsított. A Magyar Állam képviselői nevében innen is köszönöm minden résztvevő polgártársam tudatosságát, és a szervező Civil Összefogás Fórum következetes munkáját.”

Köszönet után dicséret és bíztatás hangzik el a házelnök szájából:

“Nyugatról érkező aggasztó jelek arra utalnak, hogy az előttünk álló időkben nem csak a magyar, hanem az európai szellemiséget is védeni kell, így önök, a magyar védők, mint oly sokszor a történelemben, ismét Európát, az európai szellemet is védik; ismét példát, reményt és erőt adhatnak európai sorstársaiknak.”

A műsor végén a haza védelmében betöltött szerepének fontosságáról biztosított közönség mosolyogva kiárad a svédasztalos büfének berendezett kisterembe, ahol az egyik hosszú asztalon kávé, tea, üdítők és pezsgő, a másikon pedig többféle szendvics és sütemény sorakozik.

Minden kaja elfogy nagyjából négy perc alatt, többen púposra pakolt tányérokkal nyomakodnak, mintha egy hete nem ettek volna semmit.

A szervezők észlelik, hogy még éhes a közönség, ezért a hangosbemondón kérik, hogy mindenki fáradjon fel az emeleti kávézóba, ott folytatódik az állófogadás. Valóban, ott is dúsan megpakolt terülj-terülj asztalkák várják a szellemi honvédőket.

Csizmadia László a kávézó melletti helyiségben beszélget az est előadóival, majd végre kijön: lekíséri a kijárathoz a testőreivel távozó Kövér Lászlót. Amint elköszön a házelnöktől, odalépek hozzá, és kérek egy közös fotót, majd elindulok haza.

Ennyi volt. Ennyi elég volt a CÖF-ből. A szellemi honvédő jelvény remekül mutat majd a szerkesztőségi faliújságomon Bayer Zsolt engem fikázó irománya mellett, és megértettem, hogy mikor Krakkóban finoman megemlítettem, hogy Paks2 “kicsit” drága buli, akkor útitársam miért válaszolta azt, hogy “de ha nem az oroszok csinálják, hanem más, akkor lehet, hogy még drágább lenne”.

Bármit elhisznek, a leglogikátlanabb magyarázatokat, és a legdurvább konteóelméleteket is kritika nélkül elfogadják. Ilyen egy tökéletes háttérszervezet egy erőszakos, a saját személyes érdekeit és agyszüleményeit bármi áron megvalósító kormányzat számára.

Egy könnyen befolyásolható, önállóan nem gondolkodó tömeg, aki örül a rezsicsökkentésnek, egy-egy olcsó kirándulásnak és könyvnek, vagy pár sütinek a svédasztalról.

Erdélyi Katalin

Van egy remek karácsonyi ajándékötletünk: ajándékozz névre szóló 2016-os Átlátszó Támogató Kártyát!

Havonta csak egy ezres: már csak 872 új előfizetőre van szükségünk ahhoz, hogy az alapműködésünk közösségi finanszírozásúvá váljon.

A 2016-os Átlátszó Támogató Kártyát itt lehet megrendelni.

 • azember

  Ez már a társadalmunkra is veszélyes szellemi leépülés, vagy eléggé el nem ítélhető tudatos ténykedés, politikai háttérrel, közpénzen.

 • András József Fazekas

  Óriási tévedésben van a szerző.

  Nem birkák, hanem kétszer annyira utálják a posztkommunista baloldalt – az MSZP-t és származékait – mint bármi mást, akár a Fideszt.

  Meg egyébként is, a birka éppen a baloldali szavazó, miután a baloldal 2006 őszén megcsúszott, azóta egyfolytában menetel a vágóhíd felé, és ezek még mindig vonulnak utánuk, közben kikiabálnak a menetből, hogy aki értetlenül nézi a vágóhídra menetelést az a “birka”.

  Azon túl, meg miért volna az a birka, aki nem akar többé a hat évtizede ígérgető, hazudozó, gazdasági-, pénzügy kontár, az országot eladósító, csődbedöntögető baloldalra szavazni?

  Na akkor, ki is itt a birka?

  • focidrukker-érvelés a javából.
   ne kritizáljunk semmit, mert emeszpé.
   okos.

   • András József Fazekas

    Ott vannak az érvek és a magyarázat a birkázásról az előző posztban, azon kívül ugyan mit kéne még érvelni?

    Nem elég érv neked, hogy a balfékoldal 2006 ősze óta egyetlen országos választást sem volt képes nyerni?

    De azért higgyük már el, hogy mindezért a “birkák” a hibásak, mert a lúzerek irányába nem akarnak megvilágosodni?

    Így gondoltad?

    • fideszdroid, elmúltnyócév, buksisimi leülhetsz

     • András József Fazekas

      Számold meg, hogy ezzel a suttyó beszólásoddal hány szavazót sikerült elcsábítanod a jobboldaltól, aztán meg ne csodálkozz, hogy a következő választáson a hozzád hasonló suttyók miatt megint buktok …

     • Gábor Juhos

      Az, hogy még mindig a kommunista múlttal akarják szembeállítani a magyar lakosságot, egy igenis tudatos folyamat, látszik, hogy működik, pedig a valóság az, hogy egy, a nyugathoz képest fényévekre lemaradt ország szánalmas képével kellene szembesíteni az embereket, amelytől sugárhajtóművekkel kellene menekülni. No ebben rakéta kilövésben mind a gyurcsányista, mind az orbánista zombik – természetes módon – leszakadnának, mint veszett puli csombókjáról a paksi mogyoró!

     • 100%

    • Zka77

     szóval a baloldal szar, mert nem arra szavaz a nép? OOOKOS érvelés, bele ne szakadj a nagy érvrendszered összerakásába

     • András József Fazekas

      Nem azért szar mert nem szavaz rá a nép, hanem azért nem szavaz rá az nép, mert hatvan éve szar .

     • trisel

      te hány éves vagy, hatvan?

     • András József Fazekas

      1949-től 1990-ig, majd 1994-től 1998-ig, majd 2002-től 2010-ig, azaz kis megszakításokkal hatvan éve, azaz hat évtizede.

      Ez alatt az időszak alatt kontárkodták tönkre, és adósították el Magyarországot a kis balfék barátaid.

      És ezért nem szavaz rájuk a mezei magyar szavazópolgár, ha nem tetszik neki a Fidesz, inkább otthon marad.

     • hutyutyutyu

      és folytatják most is, immár “nemzethy” és “jobboldali” álcával. Bár egy értelmes embernek rögtön lejön, hogy se nem nemzeti, de főleg nem jobboldali az államosításokkal, és a kommunista stílusú nyomásgyakorlással. http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/uj_magyar_allamadossag-rekord_szulethet_hamarosan.599928.html

      És hol van még a szovjet barátaitoktól felvenni kívánt paksi hitel…

      A reklámmaszlag változik, de a a szovjet magyar örök barátság megmarad. Ugye “elvtárs”?

      Egyébként kifelejtetted az 1998-2002-es és az 2010- időszakokat.

     • András József Fazekas

      Össze-vissza hablatyolsz …

      Bocsi, de téged nem lehet komolyan venni …

      Egyébként sem engem kéne meggyőznöd, hanem akiről azt hiszed, hogy esetleg hallgat rád …

      Én biztosan nem.

     • hutyutyutyu

      Nem is próbállak. Már az első hozzászólásodból látszik, hogy egy húgyagyú hívő vagy, téged a tények nem érdekelnek, csak A PÁRT.
      De úgy szép, ha a szektás baromságaid mellett azért a valóságról le van írva valami, pl a kedvenceid komcsi múltjáról.

     • András József Fazekas

      Nem hívő, meggyőződéses …

      Amióta az eszemet tudom, hányingerem van a “magyar baloldaltól”.

      Ostoba, tehetségtelen, és kártékony társaság …

      Még saját magára is veszélyes.

      Attól, hogy egy hozzád hasonló futóbolond megrágalmaz a saját múltjával, nem lepődöm meg, de nem fogom azt hinni, hogy menet közben én fordultam ki magamból és én lettem a “bolsi”.

      Ordenáré ostobaság ez a kaméleon stratégia amivel mostanában nyomultok meg próbálkoztok …

     • hutyutyutyu

      “elvtárs” bizony undorító a kaméleon stratégia amivel nyomultok, attól hogy az elvtársaid nemzethy jobboldalinak nevezik magukat, attól még ugyan azok a kis komcsi férgek maradnak, ahogy fletóék sem lesznek demokraták attól hogy demokratázzák magukat (sőt én se leszek sajnos a világ leggazdagabb embere, ha azt mondogatom magamról hogy én vagyok az), lásd a beidegződések sem változtak.

      El kell keserítselek bolsikám, de a saját múltammal nehezen rágalmazhatnálak meg, mivel kezdetektől gyűlölöm a komcsikat (így a maszop-szadesz és a másik mszmp leszármazott fideszt is), hiszen hihetetlenül kártékony társaság. Most is milliárdokat lopnak szét nap mint nap.
      Na meg mivel a módszerváltáskor 3 éves voltam, a pártállami szervezeti múlt nehezen jött volna össze 🙂

      “Elvtárs” azért el kell mondanom, hogy ti és pl a gyurcsányisták pontosan ugyan olyanok vagytok. Ugyan az a “logika” ugyan azok a szövegek, csak az imádott párt, és az elképzelt főellenség különbözik.

      “Elvtárs” te valószínűleg mindig is bolsi voltál, csak most megpróbálsz a nemzethy jobboldali narancsos álcaháló alá feküdni 🙂 De csak látni kell, hogy mit csináltok, és mit csinálnak az imádottjaitok, és már is jól látható a jó öreg bolsi viselkedésminta. (kritikus hangok törvényi elhallgattatása, agymosás, “ahol nem mi vagyunk ott az ellenség”, ellenségkép keresés, ál/bérrettegés, az ország szétlopása mindeközben, feudális uram-bátyám viszonyok kialakítása).

      Emellett az is sokat elárul, hogy nem én vagyok egy ügynökmúlt kiteregetését folyamatosan leszavazó párt agyatlan hívője, hanem te.

     • András József Fazekas

      Mondtam már az előbb, hogy a bolsevista tükörbeszéddel semmire se mész, csak magad égeted …

      Semmi értelme, meg haszna annak amit csinálsz …

     • hutyutyutyu

      “Elvtárs” én nem is csinálok bolsevista tükörbeszédet. Azt nektek kell, hogy eltereljétek a figyelmet a kommunista múltatokról.

      Nem égetem magam. Miért tenném? Tisztában vagyok a dolgokkal, nem próbálom másnak beállítani magam mint ami vagyok “elvtárs”, és nem cselekszem az ellenkezőjét annak amit mondok.

      Vergődhetsz akárhogy, attól a pártod még kommunista marad, a tények nem változnak, főleg pozsgay elvtárssal, az utolsó mszmp pártvezérrel a sorai között 😀

      Mondtam már tudom, hogy nálad semmire se megyek, hiszen egyszerű vagy mint egy pont, a tények nem zavarnak. De jó égetni téged, mindig is szerettem a pártbuzi szellemi fekete lyukakat hergelni 🙂

      Hogy vígasztaljalak, itt az egyik slágeretek, biztos nagyon szereted: https://www.youtube.com/watch?v=4eTVaPyrH-I

     • Az a lényeg, hogy ha mindketten utáljátok is a bolsikat, egymást is utálnotok kell, ez már csak így van kódolva titkosszolgálatilag… 🙂

     • trisel

      és neked szavazati jogod van?
      őrület…:D

     • hutyutyutyu

      Hát igen. Módszerváltáskor minimum érettségihez kellett volna kötni a szavazati jogot, plusz kizárni minden mszmp, kisz, és munkásőr tagot a voksolásból. Akkor ma nem itt tartanánk, hogy mszmp utódpártok (maszop, fidesz, dk, stb) váltórablógazdálkodálkodásban lopják szét az országot.

     • András József Fazekas

      Látod?

      Ezért nem tudtok ti 2006 ősze óta országos választást nyerni, és valószínűleg a büdös életbe nem is fogtok …

      Egyszer mindenért fizetni kell …

      Ilyen az élet.

     • trisel

      figyelj, te vagy
      1. ennek a maffiának valamelyik alacsony szintű rosszul fizetett szolgája vagy, vagy
      2. valami szánalmas idióta

      szerintem a második, különben nem jönnél pont ide ennyire seggszagúan körmölgetni a maffiózók szigorúan a ti részetekre kitalált ócska hazugságait

     • András József Fazekas

      Jaaa … persze …

      Mindenki hülye itt, aki nem a kétbalkezes, kontár, tehetségtelen, lúzer balfékoldalra szavaz …

      Így gondoltad balfácán?

      Pedig hozzászokhatsz nyugodtan a gondolathoz, bárhogy szitkozódtok, bárhogy handabandáztok, soha a büdös életbe nem lesz többé posztkommunista restauráció Magyarországon …

      Kapiska?

  • hutyutyutyu

   a fidesz is posztkommunista és szar. Tehát akkor birka vagy?

   Lista a teljesség igénye nélkül: http://gepnarancs.hu/2011/11/amikor-a-komcsik-komcsiznak/

   Nem bírkák egyébként, hanem egyszerű idióták (főleg olyanok, akik anno kádár “elvtársnak” csápoltak amikor még lehetett) akik beveszik ezt a “nemzethy, megvédjükazembereket” marhaságot, a magukat nemzeti jobboldaliként álcázó ex MSZMP, KISZ, és munkásőr tagoktól, és ügynököktől. D-209-et mikor veszik fel a fideszbe? 🙂

   • András József Fazekas

    Ezt hívják úgy, hogy “bolsevista tükörbeszéd”.

    El is húzhatsz vele a balfenékre.

    • hutyutyutyu

     Persze… A szakértelem meg imperialista trükk, a szexualitás meg a hanyatló nyugat ópiuma :DD Igen, tükröt tartok elétek “elvtárs”. Ajánlom “A tanú” című filmet is, rólatok szól. Főleg az általatok nagyon gyakran használt “ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség” mondat a fontos belőle.
     Gyanítom, te is valamelyik pártállami szervezet lelkes tagja voltál, azért csápolsz a KISZ titkár elvtársadnak, aki a kádár rendszert szeretné visszahozni. Esetleg maszop/szadesz hívő is voltál egy időben? 🙂

     • András József Fazekas

      Most írjam le még egyszer?

      Neked hányszor kell leírni valamit, hogy egyszer megértsd?

     • hutyutyutyu

      Értelek én. “Kommunista” “elvtárs” vagy. Világos. Összehozhatnátok újra az mszmpt. Ti a dk, a maszop, és a szadesz. Uncsi már a színjátékotok, na meg úgy is tudja minden értelmes ember hogy az mszmp felől fúj a szél.
      A birkák meg elhiszik a nemzethy jobboldali, fú de maszop/dk/szadesz ellen vagytok kamuszöveget, akkor is elhinnék, ha a párttagkönyvekről készült fényképek lennének kiplakátozva, nekik úgy is mindegy.

 • Tobba Secnir

  szerintem ott csúszott a hiba a számításba, hogy a végén doktor csernust nem engedték szóhoz jutni…

 • Iga

  én nem értem mi történik az Átlátszó.hu-val, elmaradnak a valódi jó cikkek, amik régen voltak. én is segítettem igaz a magam aprócska módján. Ez a színvonal megvan a hvg.hu-n is és még csak pénzt sem kérnek a világmegváltásért. Nagyon szeretném ha talpraállna ez az oldal, mert egy jó kezdeményezés volt, de elkutyult. ne keltesetek hangulatot, ne piszkáljátok a keresztényeket, nem elég hogy a politikusok nem győznek egymásnakugrasztani minket? vegyenek példát a Direkt 36ról, kevesebbet mutogatják magukat, de amikor letesznek valamit annak van súlya!

  • trisel

   “ne piszkáljátok a keresztényeket” -??????
   :O

  • hutyutyutyu

   Rákerestem a szövegben, de nem láttam keresztényt említve. Hol van szó róluk?

  • trécsi

   Valódi jó cikkek? Miért neked a ” jólétbe belefáradt, gondolkodásban lelassult” csizmadiáról, meg kötelesről kövérről, meg a többi cöfőgő-röfögőről szóló cikk nem jó?
   Nahát…… olvasd a 888-at.

  • Péter Klimsch

   Egyetértek Veled. Az “átlátszó” úgy keresi a független emberek támogatást, hogy maga politikailag csak FIDESZ ellenes. Ez pedig nem pártfüggetlen olvasói és támogatói képviselet.

   • Ironfist

    Aha, érdekes, mikor a Fidesz volt ellenzékben, és az MSZP-t szidta a Vastagbőr, akkor valahogy nem ugatott egy fideszes agyhalott se, hogy mert ezek egyoldalúak. 🙂

 • István Gyula Németh

  A lényeg > olimpia kell, csak a hülyék, a nemzet ellenségei, meg főképpen a beépített szemetek ellenzik! Ennyi!

  • hutyutyutyu

   “elvtárs” az olimpiát épp a nemzet ellenségei és a hülyék támogatják, hiszen nem igazán volt rá példa hogy egy olimpia hasznot hozzon, általában a vége totális csőd. Görögország is kb belerokkant.

  • trécsi

   Hamburgban a népszavazáson leszavazták az olimpiát, mert úgy gondolták, hogy nekik drága.

   Bezzeg Magyarországon semmi sem drága, főleg, ha orbán hazaáruló mániáiról van szó.

 • trécsi

  ‘Soltész Miklós Conchita Wurstot emlegette mint elrettentő példát, ‘
  Nos, nálam az elrettentés a cöfögő, röfögő, tötyögő Csizmadia László Firczzel, meg kötelessel, kövérrel az élen “aki ha megszólal folyik a szar a szájából”. (id. Hofitól)

 • gabor0

  miért, kinek kell muszlim ingyenélő?

 • Péter Klimsch

  Kedves Katalin!
  Ez még nem újságírás. A magam részéről nem csak a FIDESZ-t utálom, hanem a CÖF-t is, és azt az államigazgatást is, amelyik hagyja, hogy a CIVIL szót párt támogatására használhassák fel, megtévesztő módon. Ám: leírja, hogy a pénzügyi háttérhatalom,Soros, Rotschildok. De véleményt nem fűz hozzá. Pedig pont ez lenne az újságíró feladata, hogy utánanézzen egyes állításoknak. Nem teszi. Miért? A zsidózás pedig tévedés. Mégpedig azért,mert a pénzügyi háttérhatalom valóban létezik, de ott nem csak zsidók vannak! A létezésükre az a legnagyobb bizonyíték, hogy a “Pénzteremtés titka és társadalmakat uraló következménye” című kéziratommal hiába kerestem meg neves kiadókat. Mind összeszarták magukat a tények és a hiteles emberek véleménye mellett már csak úgy tudnak elmenni, ha nem beszélnek róla.
  Ráadásul – újságíró létére – a legnagyobb ziccert is kihagyta a CÖF ellen. Azaz nem szembesítette őket azzal, hogy emberek: azt a pénzügyi háttérhatalmat bíráljátok emberek, amelyet bizonyos mértékben, de mégis kiszolgál a FIDESZ. Még akkor is, ha bizonyos háttérhatalmi kezdeményezéseket viszont bírál és azok érdekeivel nem ért mindenben egyet. Azaz mazsolázik: ami a FIDESZ érdekeit szolgálja ott elfogadó, de egyben bíráló is ( lásd migránsok, kvóták). Igaz, ebben igazuk van, mert nem magyar érdek, de ezt is úgy teszik, hogy azért az még a FIDESZ-nek hozzon választási reményeket. Pedig erkölcstelen vezetéssel nem lehet sem hiteles politikát képviselni, sem erkölcsös országot építeni.

 • Marianna

  Ezt a cikket, csak a kommentek miatt volt érdemes elolvasni.. 🙂

 • Ironfist

  Hogy voltál képes ezt végigcsinálni? Már rég elhánytam volna magam a tömény propagandától, ami ezeknek az agymosottaknak ömlik.

 • Nehidd El

  Krakkóban finoman megemlítettem, hogy Paks2 “kicsit” drága buli

  Mert az általa 50 évig termelt – ill. nélüle kieső – áram máshonnan ingyen lenne. És ezek után hívsz másokat önállóan nem gondolkodó tömegnek. Bravó, Katka, csak így tovább, nehogy engedj az önbizalmadból.

 • Dagiiron

  A Nyugat.hu egy szoci lap, nem független..

 • The Decline of the West

  Szokjátok a kapitalizmust, elvtársak?

 • László Benkő

  Ja, olyan kormányközelieknek, mint Simicska. Annyira röhejesek vagytok, hogy az ember már-már sajnálni is hajlandó ezeket a soroskomcsikat. Valamelyik nap összeszámoltam egy újságosbódé előtt, az egyszem kormánypárti hetilapra, a Demokratára pontosan 9 ellenzéki jutott, és akkor még szegény Hócipőt nem is láttam. Persze értem én a szívfájdalmatokat, mert hát a rendszerváltás előtt még azaz egy sem létezett, és jól esik ebben a nagy melegben nosztalgiázni egyet a régi daliás komcsi időkről.

 • Mike Litoris

  érdekes adalék, hogy pl a népszabadságot hogyan véreztette ki a saját tulajdonosa, mikor az újságkézbesítést a rosszemlékű médialog-ra bízta. a népszabi profitja fedezte az egész csődtömeg vállalkozás veszteségét. vagy a ringier saját nyomdájának felállítását is a népszavi profitjából finanszírozták, ami egyrészt sokkal többe került, mint ahol addig nyomtatták, plusz a szikra nyomda be is csődölt tőle végül

 • Péter István

  A szegény vadaknak meg mindegy, hogy ki löveti le őket.