Cikkek

Előfizetőket keresünk – szállj be te is, támogasd a rezsiharcunkat!

Az Átlátszónál újságírók mellett jogászok, informatikusok, és sok lelkes önkéntes dolgozik azért, hogy a hatalmasok ne lophassák zavartalanul a közpénzt, ami a te pénzed is. Az elmúlt két évben több tízmilliárd forint útját tettük átláthatóbbá. Ha fontosnak tartod, hogy jövőre is legyen Átlátszó, szállj be te is valamennyivel, légy az előfizetőnk 2014-re!

A korrupt társadalom nem csak arról ismerszik meg hogy sok a városi terepjáró, vagy teljes képviselőtestületek utaznak Floridába tanulmányútra. Itt egyszerűen rosszabb élni, elvész az erőfeszítések eredménye, elvész a bizalom, elvész a tehetség. Sokan kritizálják a minket körülvevő társadalmat. Az Átlátszónál a kritikán túl aktívan is teszünk azért, hogy jobb legyen a helyzet. Azért dolgozunk, hogy Magyarország ne az intézményesített rablás országa legyen. Az elmúlt két évben több mint hatvan pert indítottunk annak érdekében hogy az átláthatóságot növeljük, ezek kétharmadában nyertünk is. A magyar médiának elég jól megy a bulvár, a pártoskodás, a termelési hírek és a PR-anyagok gyártása – az Átlátszónál úgy gondoltuk, hogy valami mást fogunk csinálni. Az Átlátszó nonprofit, olvasói támogatásokra épülő üzleti modellje garanica arra, hogy a komoly hatalmi érdekeket sértő oknyomozó cikkeink is megjelenhetnek.

Előfizetőket keresünk – szállj be te is, támogasd a rezsiharcunkat! from atlatszo.hu on Vimeo.

Nincsenek pénzéhes tulajdonosaink és befolyásos hirdetőink, nem pártpénztárnokok fizetik a számláinkat. Támogatási elveink kizárják az állami vagy politikai megrendeléseket. Az olvasók adományai teszik lehetővé számunkra hogy valóban függetlenek maradjunk. Cikkeinkre több százezren kíváncsiak, de ha csak három-négyezer olvasónk ránk áldozna havonta ezer forintot, vagyis két-három sör vagy egy doboz cigaretta árát, már nullszaldós lenne a mutatvány. Ha fontosnak tartod, hogy jövőre is legyen Átlátszó, szállj be te is valamennyivel, légy az előfizetőnk 2014-re!

Támogatásokat az atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft. fogad a Raiffeisen Bank 12011265-01424900-00100007 bankszámlaszámán. PayPal: [email protected]. Támogatási elveinkről itt tájékozódhatsz bővebben. Visszaélésszerű adatigénylős pólót itt lehet rendelni.

A bankszámlánkra történő utalással, vagy PayPal-en keresztül lehetőséged van egyszeri tetszőleges összegű, vagy havi rendszeres támogatást nyújtani a projektnek.

Havi 1000 forintos PayPal támogatáshoz kattints ide.

Havi 2000 forintos PayPal támogatáshoz kattints ide.

Havi 5000 forintos PayPal támogatáshoz kattints ide.

Egyszeri, tetszőleges összegű PayPal támogatáshoz kattints ide.

Köszönjük a támogatásokat!

 

Megosztás