Hírek

Példamutató felhasználók a KiMitTudon

A KiMitTud első adatigénylései közül az Adatigénylés az alkotmánybírósági indítványok számáról témájút válaszolta meg a leggyorsabban az érintett adatgazda, az Alkotmánybíróság. Majd a Belügyminisztérium mutatta meg, náluk is figyelnek arra, hogy biztosan időben célba érjen a válasz. A Katasztrófavédelmi hozzájárulás adatigénylésre küldött válaszlevél nem jelent meg azonnal a KiMitTudon, ezt jelezték nekünk és a levelet is újraküldték. Ezúton is köszönjük felhasználóinknak, legyenek akár adatgazdák, akár adatigénylők, akár csak érdeklődők, hogy figyelnek arra, mi történik az oldalon!

Ha kapcsolatba szeretne velünk lépni, megteheti ezen az űrlapon keresztül.

Ezt tette egyébként az a felhasználó is, aki a Kaposvári Közszolgáltató Holding Zrt. elérhetőségeit küldte el nekünk. Hogy mivel foglalkozik a Kaposvári Közszolgáltató Holding Zrt.? A holding felügyelete alá tartozik többek között a Kaposvári Tömegközlekedési Zrt., a Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt., a KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft., a Kaposvári uszoda és gyógyfürdő és a Kapos Televízió- és Rádió Nonprofit Kft. is.

A holding létrehozásáról Szita Károly, Kaposvár polgármestere korábban azt mondta, ez a lépés a garancia arra, hogy Kaposvár továbbra is az egyik legolcsóbb város maradhasson, ugyanis felére csökken a közszolgálati cégek működési költsége, ha holdingba tömörülnek. Gombos Attila, a holding elnök-vezérigazgatója az MTI-nek azt nyilatkozta, 2012-ben alapvető céljuk, hogy a közszolgáltatások minőségét és mennyiségét fenntartsák, mindezt úgy, hogy az árakat alacsonyan tartják. Júniusban újfent az MTI számolt be arról, hogy mintegy hatszázmillió forinttal tartoznak magánszemélyek, intézmények, vállalkozások és önkormányzatok a Kaposvári Közszolgáltató Holding Zrt.-nek, emiatt a cég kintlévőségkezelési csoportvezetője bejelentette, a jövőben a hátralékos ügyfelek személyes megkeresésével próbálják meg behajtani a tartozásokat.

(Fotó: innen.)

Megosztás