Adatigénylések

Kikérjük a Marslakók szerződését

Jáksó László televíziós celeb cége Marslakók címmel napi szappanoperát fog gyártani a közmédiumoknak, a több évre szóló, milliárdos nagyságrendű koprodukciós szerződést hétfőn írták alá. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) erről csak egy rövid közleményt adott ki, a szerződést nem hozták nyilvánosságra. Mi most elkértük.

Azóta az is kiderült, hogy a szappanoperára Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó testvérének cége, a Brand Lab Kft. kötött előszerződést a köztévével, és azt a céget később Jáksó László megvette. Most azonban teljesen új céget hozott létre a projektre, a Marslakók Produkciós Kft.-t július elsején jegyezték be.

A Heti Válaszból pedig az is kiderült, mi köze van Jáksónak Habony Árpádhoz:

HV: Mióta ismeri Orbán Viktor személyes tanácsadóját, Habony Árpádot?

Jáksó: Jesszusom, tisztára, mint A tanúban. De rendben. Tehát: 2006 óta ismerem Habony Árpádot. Akkor még nem sejtettem, hogy békaemberekkel fogok találkozni…

HV: Hagyjuk a békaembereket, maradjunk Habonynál, akinek exfelesége az ön barátnője volt korábban. Kaminski Fanny hozta össze önöket?

Jáksó: Keresd a nőt! Igen. Annyira azért nem volt nehéz ezt kikövetkeztetni: két évet jártam Fannyval, közben a Best magazin címlapján is vigyorogtunk együtt. Minden exemmel jóban vagyok, így aztán öt éve megismerkedtem a férjével. Gyorsan kiderült, hogy bírjuk egymást. Árpád például istenien főz. Elmentünk néhány grilles partijára. Tényleg elképesztő.

Az adatigénylésünket letöltheti innen (PDF)

[polldaddy poll=”5489429″]

 

Megosztás