médiaszereplés

Mi lesz az 1600 forintos vajjal a hűtőben? – erről is beszélt a Flaszterben Katus Eszter

Az Átlátszó újságírója, Katus Eszter meghívást kapott a Magyar Hang Flaszter című műsorába, ahol Farkas Melinda lapszerkesztővel és Dévényi István újságíróval beszélgetett arról, hogy mit kér az EU és mit tesz a magyar kormány az Erasmus-ügyben, milyen hatásai vannak az áremelkedéseknek, és milyen alapvető gondok vannak a gyermekvédelemmel. 

A polgári Magyar Hang hetilap 2020-ban döntött úgy, hogy nyomtatott példányaiban helyet ad más médiumok anyagainak is. Egyik szövetségesük oknyomozó portálunk, az Átlátszó lett. Így havonta egyszer, egy négyoldalas mellékletben publikáljuk az újságban az általunk feltárt ügyeket. A lap ennek kapcsán hívta meg kollégánkat, Katus Esztert a Flaszter című műsorba.

A Magyar Hang legfrissebb számában arról írunk, miért jelentkeztünk az Integritás Hatóság korrupcióellenes munkacsoportjába és eddig mit tapasztaltunk ott, hogyan futott zátonyra 2 év alatt egy félmilliárdos mintaprogram az Ormánságban, és melyik fideszes képviselő anyjának cégéhez került a csokonyavisontai gyógyfürdő.

Azt is megírtuk, hogy milyen problémát talált a magyar hulladékprogramban az OLAF, és azt is végigvesszük, hogyan hatottak eddig az uniós szakciók Oroszországra. Ezen cikkeink apropóján hívta meg a Magyar Hang kollégánkat, Katus Esztert a Flaszter című műsorba, ahol Farkas Melinda lapszerkesztővel és Dévényi István újságíróval beszélgettek.

 

A fenti témák mellett arról is szó volt a Flaszterben, hogy mi várható Erasmus-ügyben a kormány és az Európai Unió részéről, hogyan küzdenek a vállalkozások és a családok a rekordmagas inflációval, ki mit engedhet meg magának és mit nem, és milyen következményei vannak az alulfinaszírozottságnak a gyermekvédelemben.

Megosztás