médiaszereplés

Eutanázia, gendersemleges nyelv, Kishantos – a Flaszter vendége volt kollégánk

Az Átlátszó szerkesztő-újságírója, Katus Eszter meghívást kapott a Magyar Hang Flaszter című műsorába, ahol R. Kiss Kornéliával és Dévényi Istvánnal, a Magyar Hang újságíróival beszélgetett többek között arról, hogyan reagálnak az emberek az oltásellenesek megbetegedésére, halálára, van-e létjogosultsága az eutanáziáról párbeszédet nyitni ma Magyarországon, mennyiben határoz meg minket a nyelv, amit használunk, és miért próbál az EU mindenáron PC lenni.

A polgári Magyar Hang hetilap tavaly döntött úgy, hogy nyomtatott példányaiban helyet ad más médiumok anyagainak is. Egyik szövetségesük oknyomozó portálunk, az Átlátszó lett. Így havonta egyszer, egy négyoldalas mellékletben publikáljuk az újságban az általunk feltárt ügyeket.

Magyar Hang legfrissebb számában arról írunk, hogyan folynak közpénz milliárdok Kisvárdára és környékére, ahol üresen áll a 2,4 milliárd forintból épült luxus-teniszakadémia, hogyan került az üzemeltetés és a kivitelezés is Mészáros érdekeltségbe az új kaposvári superior hotel esetében, és hogy milyen – az államnak nem tetsző – döntést hozott a Kúria Kishantos ügyében. Emellett bemutatjuk Demeter Szilárd birodalmának sokmilliárdos ingatlanvagyonát, beszámolunk a Csillaghegyi strand felújításával kapcsolatos nyomozásról, és arról is, összesen hány milliárd forint értékben ajándékoztunk el koronavírus-vakcinákat és lélegeztetőgépeket a járvány alatt.

Flaszter 164. adásában téma volt továbbá, vajon hogyan reagálnak az emberek az oltásellenesek megbetegedésére, halálára, van-e létjogosultsága az eutanáziáról párbeszédet nyitni ma Magyarországon, mennyiben határoz meg minket a nyelv, amit használunk, és miért próbál az EU mindenáron PC lenni.

A teljes műsor itt visszanézhető:

Megosztás