médiaszereplés

Horn Gabriella a Magyar Hang Flaszter című műsorának vendége volt

A Flaszter 2021. június 10-i adásában Dévényi István műsorvezető Horn Gabriellával, az Átlátszó újságírójával és Lakner Dáviddal, a Magyar Hang munkatársával beszélgetett kórházbezárásokról, Habony Árpád órájáról, napszámosokról és börtönökről.

A Magyar Hang polgári hetilap tavaly úgy döntött, hogy az olvasók minél szélesebb körű tájékoztatása érdekében, nyomtatott példányaiban helyet ad más médiumok anyagainak is. Egyik partnerük az Átlátszó lett tavaly novemberben, és azóta is havi rendszerességgel jelenik meg oknyomozó cikkeinkből egy négyoldalas válogatás a lapban.

 

Együttműködés: mostantól a nyomtatott Magyar Hang mellékleteként is megjelenik az Átlátszó

Nemcsak az olvasók, de gyakran a sajtóorgánumok is buborékba zárják magukat: csak a saját olvasóikkal-támogatóikkal kommunikálnak és állnak kapcsolatban, és a tartalmakat is elsősorban nekik gyártják. Ezen próbálunk most változtatni. A Magyar Hang ezentúl havonta egyszer kiad egy mellékletet, amely a legjobban sikerült Átlátszó-cikkek válogatását tartalmazza. Az első szám már kapható az újságárusoknál.

Kollégáink emellett többször meghívást kaptak a Magyar Hang Flaszter című műsorába is, ahol átbeszélik a legfrissebb cikkeket és közéleti témákat. A műsor június 10-i adásának vendége ezúttal Horn Gabriella átlátszós újságíró volt, aki Dévényi István műsorvezetővel és Lakner Dáviddal, a Magyar Hang munkatársával beszélgetett kórházbezárásokról, Habony Árpád 160 milliós órájáról, napszámosokról és hiányzó börtönökről.

Megosztás