médiaszereplés

A Magyar Hang Flaszter című műsorának vendége volt kollégánk, Horn Gabriella

Horn Gabriella, az Átlátszó újságírója meghívást kapott a Magyar Hang hetilap Flaszter című műsorába. Kollégánk Dévényi Istvánnal és Bodacz Péterrel, a Magyar Hang újságíróival többek között arról beszélgetett, milyen állapotban van a lengyel és a magyar sajtó, lenne-e értelme „lekapcsolni az internetet”, meddig tarthatnak ki a vendéglátósok, mikor lesz lazítás, és hogy mennyire veszélyesek a kórházi fertőzések.

Támogatási kampány

A polgári Magyar Hang hetilap úgy döntött, nyomtatott példányaiban helyet ad más médiumok anyagainak. Első szövetségesük oknyomozó portálunk, az Átlátszó lett, amely havonta egyszer, egy négyoldalas mellékletben publikálja az általa feltárt ügyeket.

Együttműködés: mostantól a nyomtatott Magyar Hang mellékleteként is megjelenik az Átlátszó

Nemcsak az olvasók, de gyakran a sajtóorgánumok is buborékba zárják magukat: csak a saját olvasóikkal-támogatóikkal kommunikálnak és állnak kapcsolatban, és a tartalmakat is elsősorban nekik gyártják. Ezen próbálunk most változtatni. A Magyar Hang ezentúl havonta egyszer kiad egy mellékletet, amely a legjobban sikerült Átlátszó-cikkek válogatását tartalmazza. Az első szám már kapható az újságárusoknál.

A legutóbbi számban arról számoltunk be, hányan halnak bele a kórházi fertőzésekbe, miért titkolják Paks2 kockázatait, milyen áron juthatnak örökpanorámás telkekhez a gazdagok Sukorón, melyik érdi cégnek sikerült még a Duna Aszfaltot is leköröznie profitrátában, mekkora haszonnal dolgoznak azok a vállalkozások, amelyek a rászorulók élelmiszercsomagjait állítják össze, és hogyan egyengette a fideszes polgármester annak idején a miniszterelnök vejéhez köthető Elios útját Pécsett.

Többek között ezekről a témákról beszélgetett a Magyar Hang heti rendszerességgel jelentkező Flaszter című műsorában Horn Gabriella, az Átlátszó újságírója Dévényi István műsorvezetővel és Bodacz Péterrel, a Magyar Hang újságírójával.

Az Átlátszó anyagai mellett szóba került, milyen állapotban van a lengyel és a magyar sajtó, lenne-e értelme „lekapcsolni az internetet”, meddig tarthatnak ki a vendéglátósok, és hogyan vajon mikor lesz végre lazítás.

A teljes beszélgetés itt megnézhető:

Flaszter 123. – Lekapcsolni az internetet? Nooormális?

A Flaszter február 11-i adása. Dévényi István Horn Gabriellával, az Átlátszó és Bodacz Péterrel, a Magyar Hang újságírójával beszélgetett.Témáink:- Így vérze…

Megosztás