Egyéb

A tenderarisztokraták segítőiről nyilatkozott Rádi Antónia a Klubrádiónak

 

Az Átlátszó munkatársa az oligarchák háttércsapatáról, és Mészáros Lőrinc gazdaglistás második helyezéséről is beszélt múlt héten a Klubrádióban.

Az elsővonalas tender-arisztokraták, a Mészárosok és Tiborczok segítőiről kérdezte Dési János műsorvezető Rádi Antóniát, az Átlátszó újságíróját a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában múlt kedden. Az Átlátszó által összegyűjtött, talán nem véletlenül labdarúgó-kezdőcsapatnyi oligarchasegéderőt az állatvilágban megismert tápláléklánc-hierarchia szerint mutatta be a beszélgetés: így lettek ők a termeszek. Akiknek azért a korhadékon túl is jut ez-az: marbellázás, ibizázás, Gellért-hegyi luxusingatlan. A rádióban is ismertetett cikkünk szerint jellemzően 42 éves, jogot végzett férfiak. Aki arra is kíváncsi, hisznek-e vajon a NER ideológiájában vagy csak a hasznait szedik, hallgassa meg az adást.

 

 

Munkatársunk szombaton is szerepelt a Klubrádióban: a Hetes Stúdió című műsorban – illedelmesebb kifejezés hiányában – cukinak nevezte Mészáros Lőrincet, nem kis vitát kiváltva ezzel. A beszélgetőtársak egyebek mellett Felcsút leköszönt polgármestere fénysebességű gazdagodását vitatták meg, munkatársunk arra jutott, hogy Mészáros jó választás volt a vagyonkezelői szerepre: nem olyan félelmetes, mint Simicska volt, de nem is vált ki annyira negatív indulatokat, mint a pufidzsekis tenderarisztokrácia. A hét fontosabb eseményeit, Mészáros ezüstérmes topgazdag-titulusa mellett például az új kormány tagjainak bemutatását Bolgár Györggyel (Klubrádió) és Gergely Zsófiával (HVG) vitatták meg, a műsorvezető Dési János volt.

 

 

Kapcsolódó cikkünk

Ők működtetik a NER üzleti hátországát: bemutatjuk az oligarcha utánpótlás-válogatottat

Megosztás